Ontdekken

5 Tips hoe je hem Lekkerder laat Klaarkomen

Enkele dagen geleden hebben we het gehad over vijf verschillende soorten vrouwelijk orgasme. Vandaag is het daarom de beurt aan het mannelijk orgasme, en dan niet per se de verschillende soorten. We geven namelijk vijf tips hoe je de man lekkerder kan laten klaarkomen door middel van aftrekken of orale seks. Ben jij benieuwd naar de vijf tips? Lees dan snel verder.

1. Varieer met de Aftrektechnieken

De eerste tip komt van pas als je je partner klaar laat komen door hem af te trekken. Door verschillende technieken te gebruiken, wordt de penis op verschillende manieren geprikkeld. Dit zorgt ervoor dat de gevoelens die bij het orgasme komen, vergroot worden. Je kunt bijvoorbeeld je handen in plaats van op en neer ook om de penis heen bewegen. Of alleen maar naar beneden trekken door beide handen om en om van boven naar beneden te laten glijden. Belangrijk bij nieuwe technieken is om glijmiddel te gebruiken. Hierdoor wordt de ervaring zowel voor je partner als voor jou beter.

2. Gebruik een Cockring

Zoals je waarschijnlijk wel weet, komt er bij een mannelijk orgasme sperma aangemaakt in het scrotum. Dit sperma komt vervolgens via de zaadleider uit de penis. Door een cockring te gebruiken worden het scrotum en de zaadleider en het scrotum iets smaller. Omdat het sperma hierdoor door een smallere “gang” moet, zal een zaadlozing intenser aanvoelen. Het gebruik van een cockring zorgt er dus voor dat de man lekkerder klaarkomt. Je kunt een cockring onderaan de penis aanbrengen, of om zowel het scrotum als de penis heen bevestigen. Bijkomend voordeel van een cockring is dat de erectie harder is.

3. Gebruik Erectie Crème

Maar er is nog een hulpmiddel om hem lekkerder klaar te laten komen. De zogenaamde erectie crème. Een erectie crème zorgt er namelijk voor dat de huid strakker om de penis zit. Hierdoor heb je ongeveer hetzelfde effect als met een cockring. Toch heb je hier als voordeel dat je nog steeds op een normale manier kunt aftrekken. Je kunt de erectie crème gebruiken door een klein beetje van de crème in de penis in te masseren. Heb je gelijk een extra reden om een penismassage bij het voorspel te betrekken.

4. Stop vlak voor het Hoogtepunt

Je leest het goed; Stop vlak voor het hoogtepunt. Het is dan niet de bedoeling dat je helemaal stopt, maar dat je even richt op een ander onderdeel van het lichaam. Zoen je partner of kus hem op zijn erogene zones. Als hij weer een beetje tot rust is gekomen, begin je nogmaals met het bevredigen. Dit ritueel kun je zo vaak herhalen als je wilt. Je partner zal je wellicht vervloeken, maar hoe vaker je vlak voor het hoogtepunt stopt, hoe intenser het uiteindelijke hoogtepunt wordt. Je bouwt het orgasme als het ware op en brengt je partner daarmee in extase.

5. Masseer de P-Spot

De laatste tip is misschien een tikkeltje gewaagd, maar het is zeker de moeite waard. De man heeft namelijk ook een plek die je met de vingers kunt stimuleren. Het is de prostaat, die je via de anus kunt stimuleren. Belangrijk is dan natuurlijk wel dat je partner en jij er een goed gevoel bij hebben. Gebruik een beetje glijmiddel en breng (bij voorkeur) de middelvinger in. Wijs de vinger richting de navel van je partner en je vindt de P-Spot op ongeveer vijf centimeter. Je kunt natuurlijk ook een speeltje gebruiken in plaats van een vinger. Stimuleer de P-Spot net als een clitoris of G-Spot en de man zal een orgasme ervaren wat hij nog nooit ervaren heeft.

Willie anaalplug met cockring
Explicit Blue erection cream
Willie cockring set 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *