Algemeen

De A-Spot van de Seksuologen opgezocht?

Bestaat de A-spot? Dat is de brandende vraag die de Seksuologen in Spe deze week voor ons gaan beantwoorden. Wat we wel weten is dat alleen vrouwen in het bezit zijn van de A-spot, als het al bestaat. Het stimuleren van de A-spot vergt meer inzet dan gemiddeld. Dit komt namelijk door de locatie die de seksuologen noemen. Het is overigens niet zeker of elke vrouw bezit over de A-spot, of stimulatie ervan plezierig is voor elke vrouw!

Stofjes, de A-spot en de gevolgen ervan

De seksuologen informeren graag zo veel mogelijk mensen met hun kennis. Voor deze video houdt dat in dat er veel meer te bespreken is dan alleen de A-spot! Als jullie ooit over feromonen hebben gehoord maar niet weten wat het is, hebben wij goed nieuws voor jullie! Om het zo droog mogelijk te zeggen. Feromonen helpen jouw lichaam met het vinden van dé juiste partner voor jou! Het lichaam gebruikt hierbij al jouw zintuigen om je te laten weten welke man of vrouw ideaal bij jou past. Als je lichaam je iets vertelt, is het altijd beter om te luisteren vinden wij!

De tips van de Pleasure Academy

Waar wil de Pleasure Academy mee helpen? Net zoals de Seksuologen hopen zij zoveel mogelijk mensen te kunnen informeren én entertainen. Door elke week leuke nieuwe video’s te plaatsen die deze boodschap ondersteunen. Als jij als eerste de nieuwste video’s van de Pleasure Academy wilt zien is dat natuurlijk heel makkelijk te regelen! De Pleasure Academy heeft natuurlijk social media kanalen waarop je al het laatste nieuws kan volgen! Het Facebook en Instagram kanaal posten elke week wanneer de nieuwe video online komt, zorg dus dat je het volgt!

Ook de socials van de Seksuologen in Spe kunnen natuurlijk niet achterblijven, hun Facebook en Instagram kanaal is meer voor vrouwen maar leuk voor beide!

Zoals altijd, geniet van de nieuwste video op het Youtube kanaal van de Pleasure Academy en abonneer als je elke week de nieuwste video’s wilt zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *