Ontdekken

Hoe kan je het best aftrekken? 6 aftrektechnieken uitgelegd!

Naar aanleiding van ons blog over hoe je hem lekkerder klaar kan laten komen, kregen wij veel vragen over de aftrektechnieken. Daarom belichten we hieronder meerdere aftrektechnieken. Bij aftrekken denk je natuurlijk als eerste aan de man. Maar ook voor de vrouw kan dit een leerzaam blog zijn om haar partner eens goed te bevredigen met de handen.

Aftrektechniek #1: Verschillende Handtechnieken

Aftrekken doe je natuurlijk met je handen, dus als eerste belichten we de verschillende handtechnieken. De meest bekende vorm is natuurlijk het op en neer bewegen met een hand. Toch zijn er nog zoveel meer handtechnieken om de penis te stimuleren.

  • De omhelzing, Bij de omhelzing gebruik je beide handen en beweeg je deze omhoog en naar beneden. Doordat met deze techniek de gehele penis bedekt is, zal de stimulatie anders aanvoelen.
  • De constante neergang, bij deze techniek beweeg je niet je hand(en) op en neer, maar alleen naar beneden. Je begint bovenaan de penis en laat de hand naar beneden zakken. Als de ene hand laag genoeg is gezakt, plaats je de andere hand bovenaan de penis. Dit wissel je af, waardoor de penis constant neerwaarts wordt gestimuleerd. Voor een optimale ervaring adviseren wij wel een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.
  • De twister, bij deze aftrektechniek draai je je handen voorzichtig om de penis heen en weer, terwijl je een andere aftrektechniek gebruikt. Op deze manier geef je een extra “twist” aan de aftrektechniek en zal je een nieuw soort stimulatie ervaren.

Aftrektechniek #2: Varieer met Warm en Koud

Met temperatuurwisselingen kan je een extra dimensie geven aan het aftrekken. Als je binnen een sessie de ene keer aftrekt met een warme hand en dan weer met een koude, zal dit voor de man zeer opwindend zijn. Hoe je dit doet? Zet een kommetje met ijsklontjes en een kop thee naast je bed (of elke andere plek waar het aftrekken plaatsvindt). Als je met een koude hand wilt aftrekken, houd je even het ijsklontje vast. Wil je met een warme hand aftrekken, houd je de theekop even vast. Zorg er wel voor dat je genoeg ijsklontjes hebt, om zo lang mogelijk te kunnen genieten van deze techniek.

Lees ook: 5x Masturbatietips voor Mannen

Aftrektechniek #3: Het Scrotum masseren

Naast verschillende handtechnieken bij het aftrekken zelf, kan je je handen ook nog ergens anders voor gebruiken. Dit geldt natuurlijk ook voor de partner als hij of zij de ander aftrekt. Een tip om je vrije hand te gebruiken, is bijvoorbeeld om het scrotum te masseren. Dit heeft voor veel mannen een opwindende werking. Belangrijk hierbij is wel dat je het scrotum zacht masseert. Als je het te hard doet, zal de man pijn ervaren. We hoeven je niet te vertellen, dat dit niet echt een fijn gevoel is toch?

Aftrektechniek #4: Gebruik een Seksspeeltje

Aftrekken is natuurlijk bijna hetzelfde als masturberen. Zeker als je jezelf aftrekt. Bij masturberen denk je dan ook al snel aan een masturbator. En ondanks dat het misschien gezien wordt als sextoy voor de single man is het ook zeker een aanrader om een masturbator te gebruiken al koppel. Met de BlowMi masturbator heb je bijvoorbeeld een zuigende, vibrerende en verwarmende werking in 1 masturbator. Hierdoor kan je meerdere als het ware meerdere aftrektechnieken met elkaar combineren. Je hoeft de masturbator alleen maar vast te houden. Toch liever een masturbator waarbij je de technieken uit tip 1 kunt gebruiken? Dan zijn er genoeg masturbators van STROKR of Fleshlight die zorgen voor een extra stimulatie dimensie.

Aftrektechniek #5: De P-spot stimuleren

De P-spot stimuleren is zeker een techniek die niet mag ontbreken bij het aftrekken. De zogenaamde mannelijke g-spot, zorgt voor een intenser gevoel tijdens het aftrekken. Het is misschien een beetje out of the box, maar als je deze vorm van stimulatie een keer hebt ervaren wil je nooit meer anders. Je kunt de P-Spot stimuleren door met een vinger 5 centimeter in de anus te stimuleren. Maar je kunt er ook voor kiezen om een P-Spot stimulator te gebruiken. Op deze manier kan, zeker als je solo bent, de P-Spot beter bereiken. En zo tot een hoogtepunt waar je nog urenlang van na kunt genieten.

Aftrektechniek #6: Stop & Go

Welke techniek je ook probeert, het is altijd een aanrader om de stop & go techniek erbij te hanteren. Deze techniek houdt in dat je stopt met aftrekken vlak voor het hoogtepunt. Als jij of je partner weer bij is gekomen, begin je weer opnieuw. Net zo lang tot het orgasme echt niet meer te stoppen is. De ontlading zal nog groter zijn door de stop & go techniek te gebruiken. Daarbij kan je iedere keer dat je weer begint, gebruik maken van een andere techniek. Win/win situatie toch?

Genoeg manieren dus om het aftrekken naar een hoger niveau te tillen. Welke techniek heeft jouw voorkeur?

Gerelateerde Producten:

STROKR – BlowMi zuigende masturbator
Fleshlight Pink Lady S.T.U Masturbator
We-Vibe Vector prostaatstimulator 

This Post Has One Comment

  1. Eva Reply

    Afwisselen met handtechnieken is een aanrader! Het is heel stimulerend en voorkomt dat je handen moe worden. Ik vind het fijn in een houding waarbij ik beide handen vrij heb, om mijn partner optimaal te laten genieten. Bij de Omhelzing heb ik beide handen om de penis gevouwen en de vingers ineen gestrengeld, beide duimen omhoog om de onderkant van de eikel te stimuleren. Hij weet niet wat hem overkomt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *