Als je hier niet van kan klaarkomen, Dan weet ik het ook niet meer

Ik had er al van vriendinnen over gehoord: “je moet echt een Lelo hebben hoor.” Een Lelo? Wat is dat nou weer? Een Hond? Kat? Tas? Schoen? “Weet jij niet wat een Lelo is?? Nou succes ga maar eens kijken bij Willie.nl.”

Nieuwsgierig als ik ben, heb ik gelijk na ons wekelijkse borrelavondje gekeken bij Willie.nl. Een Lelo dus, ik had wel eens een vibrator gekocht, maar een Lelo had ik nog nooit van gehoord. Ik gezocht en kwam snel bij de Lelo Ina Wave. Wauwwwww wat een mooie vibrator! Dit is geen vulgaire vibrator in een vage penis kleur, maar gewoon een stukje kunst. De prijs is er ook naar, was mijn eerste gedachte. Maar goed, als het dan zo fantastisch is, wil ik het ook proberen… Dus besloot ik toch de stoute schoenen aan te trekken en hem gewoon te bestellen. Mijn partner vind het maar niks, speeltjes en andere hulpstukken. Maar mijn enthousiasme maakte hem wel nieuwsgierig.

De bestelling werd keurig en discreet geleverd de dag na het bestellen. Ondanks dat ik had verteld dat ik het zou bestellen, wist mijn partner natuurlijk niet wanneer ik dat zou gaan doen. Ik kon haast niet wachten, en het idee alleen wond me al op. Want als ik al die mogelijkheden las, moest dit haast wel de koningin van de vibrators zijn!? Er zit een gebruiksaanwijzing bij, hihi dat had ik niet verwacht. En gelukkig heb ik die gelezen, want je moet hem 2-4 uur opladen de eerste keer. Dus hop, gelijk aan de oplader, anders kon ik hem ‘s avonds nog niet gebruiken.


1e keer

Wat voelde dat zacht! En fijn, echt super vrouwvriendelijk. Ik snapte gelijk wat mijn vriendinnen bedoelde. En maar 4 knopjes, links-rechts-boven en onder.
Er stond dat je geen siliconen producten erbij kan gebruiken, en als je glijmiddel gebruikt dan op waterbasis, maar ik had hier geen glijmiddel voor nodig hoor!
Wat een genot, er zitten 3 verschillende snelheden op, en wel 10 verschillende patronen! Wauw wat veel, als je hier niet van kan klaarkomen dan weet ik het ook niet meer. Met de + en – knopjes kan je de snelheid bedienen, al spelend kwam ik erachter dat het even zoeken is om de juiste stand voor mijn genot te vinden. Het duurde daarna niet lang voor ik mijn hoogtepunt bereikte want naast een clitoris stimulator zit er ook een G-spot stimulator op, die los van elkaar te bedienen zijn. Ideaal!!! Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Na een heftig en intens orgasme volgde nog een heerlijke vrijpartij samen met mijn parter…. Hij zag me genieten en dat liet hem niet onberoerd.
Mijn partner, die niks met speeltjes heeft maar me alle vrijheid geeft om te experimenteren vond het gelijk een succes. Dit was geen ordinaire roze staaf, maar een heel mooi zacht en vriendelijk ontwerp.

Na gebruik even goed schoongemaakt met heet water en anti bacteriele zeep, en vervolgens in het bijgeleverde satijnen zakje opgeborgen. Ik kan nu al niet wachten tot de volgende keer. Met recht Dé koningin
onder de vibrators.

Conclusie:

De prijs van Lelo Ina Wave ligt hoog, maar dat is het wat ons betreft zeker waard. Ik las de handleiding nog eens, en kwam erachter dat de Lelo mijn laatst gebruikte stand onthoudt, en dat je er een “lock” op kan zetten zodat hij niet ongeoorloofd aan gaat. Ook zit er 1 jaar fabrieksgarantie op, dat is goed om te onthouden. Een ander bijkomend voordeel is dat hij vrij te gebruiken is onder water…. Dat wordt dus de volgende keer in bad eens proberen!

+ punten: verpakking/uiterlijk, veel standen, waterproof, vrouwvriendelijk, interne accu geen batterijen nodig.
– punt: even zoeken voor de juiste stand door uitgebreide mogelijkheden, maar dat is tegelijk ook wel iets positiefs.

Ontwerp: 10
Gebruiksvriendelijkheid: 8
Funtionaliteit: 10
Prijs/kwaliteit: 9

Eindoordeel: 9+

1-ster-klein1-ster-klein1-ster-klein1-ster-kleinhalve-ster-klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *