Algemeen

Badass teachers & naughty lessons: abonneer je nu op Pleasure Academy

Benieuwd naar het laatste nieuws, de leukste feitjes én tips & tricks op het gebied van seks, liefde en relaties? Abonneer je dan nu op het nieuwe YouTube-kanaal van iLOV Magazine: Pleasure Academy met vlogger Linda de Munck.

Linda de Munck is bekend geworden vanwege het feit dat zij taboes als biseksualiteit, masturberen en seks bespreekbaar maakt in haar eigen video’s en neemt geen blad voor de mond. Op het gloednieuwe kanaal Pleasure Academy zal ze dan ook samen met de most badass teachers de meest naughty lessons geven. Voor hem én haar! Klinkt superspannend, toch? Bekijk hier alvast de teaser:

Van seksualiteit tot datingtechnieken waarmee je oma nog een match heeft gescoord

Linda ontvangt elke week de leukste gasten en bespreekt met hen de meest uiteenlopende onderwerpen: van hetero-, homo- en biseksualiteit tot de nieuwste speeltjes waarvan je oren gaan suizen en je benen gaan klapperen evenals datingtechnieken waarmee je oma nog een match heeft gescoord. Kortom, een must watch YouTube-kanaal waardoor jij je heerlijk gaat voelen.

Het wordt tijd om je op te maken voor een reis door de wereld van seksualiteit, want aanstaande vrijdag 3 oktober om 12:00 uur ’s middags verschijnt al de allereerste video op het YouTube-kanaal. Abonneer je daarom nu alvast op Pleasure Academy en vergeet vrijdag vooral niet te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *