Ontdekken

De 10 Beste Sextoys voor Hem

Sextoys worden nog altijd niet vaak geassocieerd met mannen. Toch zijn er ook voor mannen heerlijke sextoys, die een verrijking zijn voor het sexleven. En dan hebben we het niet alleen over de masturbators voor single mannen, maar ook sextoys om de P-Spot te stimuleren die gebruikt kunnen worden tijdens de seks met je partner. Om je een beetje op weg te helpen in het aanbod van sextoys voor hem, hebben we hieronder de 10 beste en populairste sextoys voor mannen op een rijtje gezet.

1. Willie Masturbator (Groot)

De veruit populairste en daarmee beste sextoy voor mannen van dit moment is de Willie Masturbator (Groot) De Willie Masturbator Groot dankt zijn populariteit aan het feit dat deze masturbator een alles doet wat je van een masturbator mag verwachten. De binnenkant is voorzien van een gevarieerde structuur, waardoor de penis op verschillende manieren wordt gestimuleerd. De sleeve is gemaakt van zacht siliconen materiaal en de case is ergonomisch gevormd, zodat je deze goed kunt vastpakken. Wij snappen dan ook, waar deze masturbator zijn populariteit dankt!

2. Tenga Flip Zero O Vibrerende Masturbator

Als tweede bespreken we nog een vibrerende masturbator. De Tenga Flip Zero O heeft naast de vibratiestanden nog een aantal kenmerken waardoor hij zo populair is. De masturbator is namelijk voorzien van een uniek geribbelde structuur die stimulatie van de penis bevorderd. Daarbij kan je de Tenga masturbator ook eenvoudig aan de zijkant indrukken, waardoor je de druk op de penis zelf kunt bepalen. Het grootste voordeel van de Tenga Flip Zero O is echter dat je hem open kunt klappen en daardoor optimaal reinigen.

3.Vibra Strokr XL Tight Ass + Renewing Pakket

We gaan nog even door met masturbators en dit keer belichten we een masturbator die zijn populariteit dankt aan de vorm van de anus. De Vibra STROKR XL Tight Ass is dus een echte anaal masturbator. Daarbij heb je de mogelijkheid om de mastubrator te gebruiken in combinatie met vibraties. Daarbij ontvang je bij dit pakket een busje renewing powder. Hiermee kan je de kwaliteit van jouw favoriete masturbator waarborgen. De hoge notering van deze masturbator in pakketvorm is dus helemaal niet zo gek.

4. Fleshlight Girls – Stoya Destroya

In een top 10 sextoys voor mannen mag natuurlijk geen Fleshlight ontbreken. En met de Fleshlight Girls Stoya Destroya bespreken we de populairste Fleshlight van het moment. Fleshlight Girsl zijn masturbators die een exacte kopie zijn van de vagina van pornosterren. Maar de reden waarom deze Fleshlight zo populair is, heeft voornamelijk te maken met de structuur aan de binnenkant. Vele klanten zijn zeer tevreden over hoe deze structuur de penis stimuleert. Uiteraard is het model die achter de Fleshlight zit, ook niet vervelend om in je achterhoofd te houden.

5. Willie Anaalplug

Zoals we in de intro al zeiden, zijn sextoys voor mannen allang niet meer alleen maar masturbators. Een buttplug is tegenwoordig ook voor mannen een sociaal geaccepteerde sextoy. Je zou bijna kunnen zeggen dat een buttplug juist is gemaakt voor mannen omdat hiermee de P-Spot wordt gestimuleerd. De P-Spot is eigenlijk de prostaat en is als het ware de g-spot voor mannen. Door de P-Spot te stimuleren, zullen mannen nog intenser klaarkomen. Met de Willie Anaalplug is het makkelijker om de P-spot te stimuleren. Vandaar ook de notering in deze lijst.

6. PDX 2 in 1 masturbator

Door de PDX 2 in 1 een masturbator te noemen doe je het product eigenlijk mee te kort. De PDX is namelijk een realistisch gevormd achterwerk van een vrouw. Je kunt de PDX 2 in 1 op twee manieren, op bijvoorbeeld een tafel, neerleggen. Ook kan je zowel de vagina als de anus penetreren. Daarbij komt dat de billen van het product heerlijk zacht aanvoelen, waardoor je deze goed vast kunt pakken. Op deze manier kan je een heerlijke doggy ervaring simuleren. De PDX 2 in 1 wordt ook nog eens geleverd met een flesje glijmiddel, wat de gebruikservaring alleen maar ten goede komt.

7. Willie Toys Penispomp

Weer een product in het lijstje wat geen masturbator is. Met de Willie Toys penispomp kan je er namelijk voor zorgen dat je penis groter wordt. Doordat de pomp is voorzien van lengte meters, kan je zien wat het resultaat is nadat je de pomp hebt gebruikt. De pomp trekt vacuüm door een eenvoudige handpomp aan de bovenzijde van de pomp. Op deze pomp zit ook een knopje bevestigd waarmee je eenvoudig de lucht erbij kunt laten. Bijkomend voordeel van het gebruik van een penispomp is dat de penis extra gevoelig wordt. Het gebruik van een penispomp heeft dus niet alleen voordelen voor de gebruiker, maar zeker ook voor zijn partner.

8. Quarantaine pakket voor Mannen

Met stip binnen op nummer acht: Het quarantaine pakket voor mannen. Helemaal van deze tijd en niet alleen populair onder mannen die in quarantaine zitten. Het pakket is namelijk zo compleet, dat iedere man hiervan zal genieten. Met twee masturbators, een cockring, erectiecrème en glijmiddel ontbreekt het in dit pakket aan niets. Niet heel gek dus dat dit pakken in korte tijd zo populair is geworden.

9. We-Vibe Vector Prostaatstimulator

De We-Vibe Vector mag ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. Deze speciale prostaat stimulator heeft namelijk vibratiepatronen, waardoor de prostaat nog beter gestimuleerd wordt. Om het nog mooier te maken, zijn de vibratiestanden ook nog eens te bedienen met een afstandsbediening. Zoals vele We-Vibe producten kan je de We-Vibe Vector ook bedienen met de We-Connect app. Hierdoor kan je de prostaat van je partner ook op afstand besturen. En dan bedoelen we ook aan de andere kant van de wereld.

10. Fleshlight Pink Lady Stamina Value Pack

De top tien wordt afgesloten met een pakket van Fleshlight. Dat het Fleshlight Pink Lady Stamina Value Pack zo populair is, komt omdat het uithoudingsvermogen ermee te trainen is. Daarbij zit er in dit pakket een shower mount waarmee je de Fleshlight handsfree kunt gebruiken. Om de kwaliteit van je Fleshlight te waarborgen, zit er bovendien nog een flesje glijmiddel, toycleaner en renewing powder bij. Als je dit pakket dus bestelt, haal je de ultieme Fleshlight ervaring in huis.

Gerelateerde producten:

Vibra Strokr XL Tight Ass + Renewing Pakket
Tenga Flip Zero O Vibrerende Masturbator
STROKR – XL Pussy Rider Masturbator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *