Algemeen

De 10 Beste Sextoys voor Hem

Sextoys worden nog altijd niet vaak geassocieerd met mannen. Toch zijn er ook voor mannen heerlijke sextoys, die een verrijking zijn voor het sexleven. En dan hebben we het niet alleen over de masturbators voor single mannen, maar ook sextoys om de P-Spot te stimuleren die gebruikt kunnen worden tijdens de seks met je partner. Om je een beetje op weg te helpen in het aanbod van sextoys voor hem, hebben we hieronder de 10 beste en populairste sextoys voor mannen op een rijtje gezet.

STROKR BlowMi

De veruit populairste en daarmee beste sextoy voor mannen van dit moment is de BlowMi masturbator. De BlowMi dankt zijn populariteit aan het feit dat deze masturbator een zuigende werking heeft. Dit gebeurt automatisch, waardoor je er handsfree van kunt genieten. Daarbij heeft de masturbator ook nog een verwarmend effect, wat de gebruikservaring verbeterd. Las klap op de vuurpijl is de masturbator ook nog voorzien van 7 vibratie standen. Allemaal kenmerken, waardoor wij wel snappen waarom de BlowMi zo populair is.

Tenga Flip Zero O Vibrerende Masturbator

Als tweede bespreken we nog een vibrerende masturbator. De Tenga Flip Zero O heeft naast de vibratiestanden nog een aantal kenmerken waardoor hij zo populair is. De masturbator is namelijk voorzien van een uniek geribbelde structuur die stimulatie van de penis bevorderd. Daarbij kan je de Tenga masturbator ook eenvoudig aan de zijkant indrukken, waardoor je de druk op de penis zelf kunt bepalen. Het grootste voordeel van de Tenga Flip Zero O is echter dat je hem open kunt klappen en daardoor optimaal reinigen.

STROKR – XL Pussy Rider Masturbator

We gaan nog even door met masturbators en dit keer belichten we een masturbator die zijn populariteit dankt aan de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De XL Pussy Rider is namelijk een aantrekkelijk geprijsde masturbator die qua gevoel en gebruiksgemak niet onder doet voor bijvoorbeeld een Fleshlight. De Sleeve is aan de binnenkant dan ook voorzien van een gevarieerde structuur. En aan de buitenkant is de masturbator afgewerkt met een harde case. Deze case is ergonomisch gevormd en ligt dus lekker in de hand. Ben je nieuwsgierig het is om een masturbator te gebruiken, is dit zeker een aanrader.

Fleshlight Girls – Stoya Destroya

In een top 10 sextoys voor mannen mag natuurlijk geen Fleshlight ontbreken. En met de Fleshlight Girls Stoya Destroya bespreken we de populairste Fleshlight van het moment. Fleshlight Girsl zijn masturbators die een exacte kopie zijn van de vagina van pornosterren. Maar de reden waarom deze Fleshlight zo populair is, heeft voornamelijk te maken met de structuur aan de binnenkant. Vele klanten zijn zeer tevreden over hoe deze structuur de penis stimuleert. Uiteraard is het model die achter de Fleshlight zit, ook niet vervelend om in je achterhoofd te houden.

Willie Anaalplug

Zoals we in de intro al zeiden, zijn sextoys voor mannen allang niet meer alleen maar masturbators. Een buttplug is tegenwoordig ook voor mannen een sociaal geaccepteerde sextoy. Je zou bijna kunnen zeggen dat een buttplug juist is gemaakt voor mannen omdat hiermee de P-Spot wordt gestimuleerd. De P-Spot is eigenlijk de prostaat en is als het ware de g-spot voor mannen. Door de P-Spot te stimuleren, zullen mannen nog intenser klaarkomen. Met de Willie Anaalplug is het makkelijker om de P-spot te stimuleren. Vandaar ook de notering in deze lijst.

PDX 2 in 1 masturbator

Door de PDX 2 in 1 een masturbator te noemen doe je het product eigenlijk mee te kort. De PDX is namelijk een realistisch gevormd achterwerk van een vrouw. Je kunt de PDX 2 in 1 op twee manieren, op bijvoorbeeld een tafel, neerleggen. Ook kan je zowel de vagina als de anus penetreren. Daarbij komt dat de billen van het product heerlijk zacht aanvoelen, waardoor je deze goed vast kunt pakken. Op deze manier kan je een heerlijke doggy ervaring simuleren. De PDX 2 in 1 wordt ook nog eens geleverd met een flesje glijmiddel, wat de gebruikservaring alleen maar ten goede komt.

Willie Toys Penispomp

Weer een product in het lijstje wat geen masturbator is. Met de Willie Toys penispomp kan je er namelijk voor zorgen dat je penis groter wordt. Doordat de pomp is voorzien van lengte meters, kan je zien wat het resultaat is nadat je de pomp hebt gebruikt. De pomp trekt vacuüm door een eenvoudige handpomp aan de bovenzijde van de pomp. Op deze pomp zit ook een knopje bevestigd waarmee je eenvoudig de lucht erbij kunt laten. Bijkomend voordeel van het gebruik van een penispomp is dat de penis extra gevoelig wordt. Het gebruik van een penispomp heeft dus niet alleen voordelen voor de gebruiker, maar zeker ook voor zijn partner.

Fleshlight Girls – Riley Reid Utopia

Nog een Fleshlight girl in de lijst van beste sextoys voor hem. Ditmaal heeft Riley Reid de eer. Riley Reid is wereldwijd zelfs zo populair dat dit al haar tweede Fleshlight is, die op de markt is gebracht. De speciale Utopia structuur maakt dat deze Fleshlight Girl – Riley Reid naast haar looks ook populair is door de perfecte stimulatie. Door de dop van de Fleshlight op en of dicht te draaien, kan je ook nog eens zelf bepalen hoe sterk de zuiging van de masturbator is.

We-Vibe Vector Prostaatstimulator

De We-Vibe Vector mag ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. Deze speciale prostaat stimulator heeft namelijk vibratiepatronen, waardoor de prostaat nog beter gestimuleerd wordt. Om het nog mooier te maken, zijn de vibratiestanden ook nog eens te bedienen met een afstandsbediening. Zoals vele We-Vibe producten kan je de We-Vibe Vector ook bedienen met de We-Connect app. Hierdoor kan je de prostaat van je partner ook op afstand besturen. En dan bedoelen we ook aan de andere kant van de wereld.

Fleshlight Quickshot – Riley Reid

Daar is Riley Reid weer! Mocht je een Fleshlight een onhandig en kolossaal ding vinden, is er de Fleshlight Quick shot. De quick shot is een stuk kleiner en kan je over de penis op en neer bewegen. Omdat het formaat zo klein is, ligt deze ook lekker in de hand. De Quickshot is aan beide kanten geopend, waardoor deze geschikt is voor ieder formaat penis. Omdat de Fleshlight Quickshot doorzichtig is, heb je nog steed een goede blik op wat je aan het doen bent. De Fleshlight Quickshot kan ook gebruikt worden als aanvulling op de orale stimulatie. Hierdoor is deze Quickshot ook geschikt voor stellen.

Gerelateerde producten:

BlowMi Masturbator
Tenga Flip Zero O Vibrerende Masturbator
STROKR – XL Pussy Rider Masturbator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *