De Valentijn kadowinkel is weer open!

Valentijnsdag maakt de wintermaand februari altijd helemaal goed. In de kortste maand van het jaar is er geen betere reden om de kou buiten te ontvluchten dan het vieren van de liefde. Uiteraard horen daar kadootjes bij, want zo maak je elkaar extra blij. Daarom heeft Willie.nl haar Valentijn kadowinkel weer geopend. Shop nu de spannendste kadootjes voor haar, hem of allebei en voeg aan je bestelling een persoonlijke boodschap toe voor je partner of lover!

Fun voor 2

Valentijnsdag is het perfecte moment voor het kopen van een partnertoy. De paarse tong cockring is een echte aanrader. Hij stimuleert zowel de penis als de clitoris tijdens de daad. De Lelo Ida doet dat ook, alleen wordt die gedragen door de vrouw. Bij de Ida zit een afstandsbediening waarmee 8 verschillende stimulatiemodi ingesteld kunnen worden.

Lingerie voor haar

Het spannendste dat een vrouw kan dragen is zonder twijfel lingerie. In de kadowinkel vind je genoeg interessante stijlen, zoals het 2-delig boudoir setje van René Rofé. De prachtige stof is gemaakt van kant, afgewerkt met satijnen linten. Een andere optie is de bodysuit, van Baci bijvoorbeeld, met doorzichtig zwart kant en open rug.

Kadootjes voor hem

Uiteraard is zijn genot ook heel wat waard. En daarom zit de Lelo Hugo in het Valentijn assortiment, want deze prostaat stimulator brengt mannen naar heerlijke hoogtepunten. Er zit een afstandsbediening bij waarmee 6 verschillende vibratiestanden ingesteld kunnen worden. Geniet hij meer van sexy kleding? Dan gaat de Wetlook boxer van het merk Envy hem gegarandeerd blij maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *