Algemeen

De DiGiT Vibrator verrijkt iedere Seksuele Activiteit

Vrouwen bevredigen zichzelf vaak met de vingers. Dat is natuurlijk een goede manier om tot een orgasme te komen, zonder dat je een sextoy voorhanden hebt, maar het kan beter! Dat moeten de productontwikkelaars bij Hot Octopuss ook gedacht hebben. Na lang ontwikkelen, hebben ze daarom de beste vingervibrator tot nu toe weten te maken: De Hot Octopuss DiGit. De krachtige DiGiT is een vibrator speciaal ontworpen voor om je vinger. Hierdoor vormt de vibrator een verlenging van je vinger.

Innovatieve Vingerstimulatie

De kleine vingervibrator van Hot Octopuss brengt masturberen naar een ander niveau. Aan de bovenzijde zitten twee openingen waar je je vingers doorheen kunt steken en vervolgens de vibrator makkelijk stuurt naar de plekjes die jij fijn vindt. De toy beschikt over vijf verschillende vibratiestanden én vijf verschillende vibratie snelheden.

Deze veelzijdige vingervibrator verbetert de manier waarop je masturbeert en tilt seks en voorspel naar een nieuw niveau. De motor van de vibrator en de combinaties van vibratiestanden laten je vingers in superhelden veranderen. De DiGiT buigt moeiteloos om je vinger enzal iedere vrouw laten genieten als nooit tevoren. De DiGiT vingervibrator geeft je superkrachten, maar toch is de DiGiT subtiel, onopvallend.

Helpt hem tijdens het Voorspel

De DiGiT vibrator kan uiteraard ook door de man gebruikt worden. De vrouw kan de helemaal ontspannen en achteroverleunen. Zijn vingers zullen met de DiGiT over je lichaam glijden, totdat hij bij je clitoris is. Het zal voelen als een verlengstuk van zijn hand en geeft gerichte stimulatie. Staan jullie in de douche of liggen jullie in bad? Geen probleem, de DiGiT is helemaal waterdicht en kan dus ook onder water gebruikt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *