Algemeen

Dilemma’s in de Haagse binnenstad!

Twee erg moeilijke keuzes om te maken noemen we een dilemma. Dilemma’s voor de camera beantwoorden noemen wij een hilarisch interview! De Pleasure Academy video van deze week heeft deze week ook nog eens een bijzondere gast interviewer. Hij neemt zich geen blad voor de mond en vraagt erop los.  Niemand staat stil bij een dilemma tot het aan je wordt gevraagd! Lisa is er natuurlijk ook weer bij om mee te helpen.

De dilemma’s voor jullie?

Hoe zou jij reageren op een dilemma? Vaak zal je er niet bij stilstaan tot het je zelf overkomt. We mogen het eigenlijk niet verklappen, maar de gestelde vragen zijn een beetje vulgair! Gelukkig zijn de mensen in Den Haag niet vies van een leuk interview. Kijk daarom snel de nieuwste video om te horen wat er allemaal is gebeurd!

De Pleasure Academy

De enige dilemma’s die de Pleasure Academy heeft is het maken van een leuke video of een nog leukere video! Video’s die we uiteraard graag met jullie delen. Volg daarom alle social kanalen van de Pleasure Academy om nooit content te missen! De laatste nieuwtjes en video’s zijn altijd terug te vinden op het Facebook en Instagram kanaal. Uiteraard adviseren wij ook om te abonneren op het Youtube kanaal!

Heb jij nog leuke ideeën voor een nieuwe video? Stuur het op in een bericht en geef de Pleasure Academy inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *