Algemeen

Duo Vibrators: Waarom dubbele stimulatie zo superlekker kan zijn

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen, duo vibrators zijn zo superlekker omdat ze zorgen voor dubbele stimulatie. Dat betekent dus dubbel genot, voor de prijs van 1 vibrator. Buiten dat dit een super goede deal is, is het wat ons betreft ook een musthave voor het nachtkastje. Er zijn namelijk zoveel varianten van duo vibrators, dat de perfecte variant er voor iedere vrouw tussen zit. Om het allemaal nog mooier te maken is er deze maand een winactie, waarbij je een duo vibrator naar keuze kunt winnen (Meer informatie over de winactie kun je onderaan deze pagina vinden). 

Genot voor Clitoris en G-Spot

Zoals we eerder al zeiden; de duo vibrator zorgt voor dubbele stimulatie. Tegelijkertijd wordt de g-spot en de clitoris dus gestimuleerd. Duo vibrators hebben dan ook altijd twee koppen, waarbij de stimulatiekop voor de clitoris kleiner is dan die van de g-spot. Duo vibrators zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, maar daarover later meer. In de meeste gevallen wordt zowel de g-spot als de clitoris gestimuleerd door middel van vibratiepatronen. Deze vibratiepatronen zijn eenvoudig te bedienen met drukknoppen onderaan de vibrator. Het is dan ook zeer eenvoudig om met een duo vibrator tot een orgasme te komen. Voor iedere vrouw is de duo vibrator dan ook een feestje.

Verschillende Duo Vibrators

Zoals eerder gezegd, zijn duo vibrators er in alle soorten en maten. Allereerst onderscheiden we de klassieke duo vibrators en de tarzan/rabbit vibrators. Grootste verschil tussen deze twee is dat de tarzan/rabbit vibrators een draaiende stimulatiekop hebben voor de g-spot. Onderaan is deze draaiende kop afgewerkt met eveneens draaiende kralen. Op deze manier wordt ook de vaginawand gestimuleerd. De clitorisstimulator is net als bij een normale duo vibrator een vibrerende kleine stimulator. Zo’n tarzan vibrator is bijvoorbeeld de Willie Rabbit Vibrator.

Als je dacht dat dit het was, qua verschillen, dan heb je het mis. Binnen de klassieke duo vibrators zijn er ook nog verschillende varianten. Allereerst is er de bekende variant met een trillende clitoris- en g-spot stimulator. Een voorbeeld hiervan is de Willie Duo Vibrator. Maar er zijn ook duo vibrators waarbij de clitoris wordt gestimuleerd met behulp van luchtdruk. Zo’n luchtdruk duo vibrator is de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Dan zijn er nog verschillende duo vibrators waarbij de g-spot stimulator beweegt. Hierbij onderscheiden we de bewegende en stotende variant. Een voorbeeld van een stotende vibrator is de Dream Toys Stotende Verwarmende Vibrator. Een duo vibrator waarbij de G-Spot stimulator op en neer beweegt is de Honey Bear Vibrator

Duo Vibrator Winactie

Zoals je zie kan je alle kanten op bij het gebruik van een duo vibrator. We durven dan ook bijna te zeggen, dat er voor iedere vrouw een perfecte duo vibrator is. Daarom worden wij ook zo blij van een vibrator met duo stimulatie. Om deze blijdschap met jullie te delen, hebben we deze maand een winactie waarbij je een duo vibrator naar keuze kunt winnen. Wat je daarvoor moet doen? Laat op Instagram of Facebook weten welke toy uit dit blog jouw favoriet is en je maakt kans om deze toy te winnen. Ga dus snel naar onze socials en deel je mening!

This Post Has 3 Comments

  1. henk Reply

    heeft redelijk goed spullen

  2. henk Reply

    ???????????????????????????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *