Lust

Elkaars limiet testen met bondage?

Bondage, een middel om de seksuele spanning in je relatie naar een hoger niveau te brengen. Er kan wel een probleem zijn, wat nou als je totaal geen ervaring hebt? Daarvoor heb je ons natuurlijk! Zoals altijd helpen wij met het wegwerken van alle twijfels die je bij bondage kan hebben. Er is niks beter dan tot het uiterste gedreven worden door je partner om vervolgens lekker knuffelend af te sluiten. Durf jij deze stap aan met het Willie Bondage starterspakket?

Deze week leggen we uit wat je kan verwachten als je het Willie Bondage starterspakket haalt. De inhoud van het pakket wordt een voor een besproken. De beste toepassingen voor spullen zoals de zweep, ball gag en handboeien wordt ook nog voor je gedemonstreerd. Genoeg gelezen? Kijk het filmpje dan nu op ons Youtube kanaal! Vergeet ook niet te abonneren als je er toch bent, krijg je elke week leuke, nieuwe content bij ons te zien! Ook kun je ons op Instagram of Facebook in de gaten houden. Zo mis je niks van wat er speelt bij de Pleasure Academy!

Altijd al een product getest willen zien worden? Laat het ons weten! Wie weet testen we jouw verzoek wel in een van onze volgende filmpjes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *