FHM Doe-het-zelf met de Fleshlight Quickshot Vantage

In mijn rijkelijke FHM-leven heb ik al veel dingen mogen testen. Van het land Noorwegen tot een dikke koptelefoon en van blikken erwtensoep tot een BMW i8. Maar nog nooit heb ik mijzelf ondergedompeld in de wereld van de sextoys. Ook privé is dit speeltuig voor volwassenen nooit tussen mijn lakens verschenen. Noem het saai, noem het weinig vooruitstrevend. Maar het is er in tegenstelling tot 56% van de Nederlandse mannen gewoon nog nooit van gekomen. Tot nu. We sluiten de reeks voorlopig met de handige Fleshlight Quickshot Vantage.

Wat
De Fleshlight Quickshot Vantage. Een mannen masturbator in pocket formaat.

Prijs
€29,95

Eerste indruk
Het is algemeen bekend dat mannen wel eens wat anders willen dan de rechterhand. Maar op gegeven moment is ook je linkerhand zo getraind dat je die ook wel van binnen en buiten kent. Helemaal niet zo gek om dan eens je horizon te verbreden. Vrouwen hebben immers toch ook een vibo in hun nachtkastje liggen? Waarom wij dan niet! Als lid van de penisbrigade kom je al snel uit bij een Fleshlight, ook wel bekend als de kunstmatige punani. We namen de Fleshlight by Riley Steele al eens onder de loep, maar Fleshlight heeft nu een nieuwe mannen masturbator in het assortiment. De Quickshot Vantage. Een Fleshlight in pocketformaat. Eigenlijk is het meer een masturbatie sleeve. Of een stroker, zoals ze dat in Amerika noemen. Anyway, van buiten ziet ze (we spreken op seksgebied toch graag van een zij) er klein en compact uit en is ze verpakt in een klein blauw-wit doosje ter grootte van een cameralens. Handig voor onderweg. Als we de verpakking mogen geloven is dit ‘The #1 male sex toy in the world’. Nou, bring it on!

Look & feel
Uit de verpakking met dat ding. Het ding is ongeveer zo groot als een klein flesje water. Zo ziet ze er ook wel een beetje uit met haar doorzichtige looks. Het apparaat zit verpakt in een plastic koker waar je haar van beide kanten kan opendraaien. Je kan haar dus ook van beide kanten penetreren. Als je onder eens zat bent ga je eens voor boven en andersom. Een beetje zoals het afwisselen tussen je rechter- en je linkerhand. Hij ruikt apart, een beetje naar Robert Schumacher z’n handschoenen tijdens een operatie. Althans, dat denken we. De Fleshlight Quickshot Vantage, fancy naampje trouwens, bestaat uit siliconen waardoor ze heel zacht is. En ze plakt. Ach ja, laten we maar eens aan de gang gaan.

Gebruiksvriendelijkheid
Groot pluspunt is de gebruiksvriendelijkheid. Het is heel simpel: je haalt haar uit de doos en je kunt gelijk aan de slag. Geen gekloot met een warme kraan om het op temperatuur te krijgen. Maar gelijk vanaf je nachtkastje om je pielemuis. Wel wordt er geadviseerd om ‘m met glijmiddel op waterbasis te gebruiken voor optimale glijpraktijken. De Quickshot is natuurlijk doorzichtig. Dat is gezellig voor als je het lachen vindt om te kijken wat je nou precies aan het doen bent. Daar moet je niet te veel over nadenken trouwens, want dan schiet je gegarandeerd in de lach. Pro seksspeeltjestester die we zijn zetten we ons over ons puberale gedrag heen en positioneren we het uiteinde van de Quickshot om onze sergeant-majoor.

Plezierfactor: 7,5 / 10
Ter visuele ondersteuning van onze praktijktest zetten we een natuurfilm op   en gooien we wat glijmiddel in de module. Zoals verkondigd is ze dus heel klein en doorzichtig. We komen er al rap achter dat je daardoor je eikel tegen het andere gesloten uiteinde aan kan pletten. Dat levert hetzelfde effect op als je je wang tegen een autoruit aanduwt, maar dan met je paarse Duitse helm. Vonden wij een grappig gezicht. Is trouwens niet de bedoeling, want je moet beide uiteinden losschroeven zodat je ‘m over je kleine vriend heen
kan sjorren. Z’n compacte vorm kan ons erg bekoren. Hij ligt lekker in de hand en met speels gemak rock je het apparaat over je geslacht heen. Dat gaat gepaard met de nodige pomp- en zuig geluiden. Na enkele minuten komen we gretig aan bij moment suprême. Honderden potentiële  kinderen schieten de Quickshot in waarmee de praktijktest tot een einde wordt gebracht. Concluderend kunnen we stelen dat dit een leuke aftrekvariatie is op je rechterhand. Het is nou eenmaal aangenaam om je lange leuter ergens in te duwen. Een uitstekend alternatief als je vriendin op vakantie is, je booty calls niet meer opnemen of als je je mojo door omstandigheden bent kwijtgeraakt. Toch haalt de Quickshot het net niet bij de Fleshlight van Riley Steele. De Quickshot doet het goed, maar Riley is zachter en realistischer. Waar je weer tegenin kan brengen dat deze doorzichtig is, je haar overal mee
naartoe kan nemen en zacht geprijsd is. Al met al brengt dat het eindcijfer op een knappe 7,5.

De Quickshot Vantage kun je hier helemaal zelf bestellen. Lekker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *