Ontdekken

FHM liet een proefpersoon op ontdekkingstocht gaan

Je kent de Fleshlight. We gingen al eens aan de slag met de modellen van Riley Steele, Riley Reed en Tori Black, Maar de Fleshlight Turbo is heel iets anders. Het schijnt the most effective blowbjob simulator of all time te zijn, lezen we. Dat belooft wat. We stuurden een exemplaar op naar een proefpersoon en vroegen hem naar zijn bevindingen.

Zo, dus jij hebt de Fleshlight Turbo gebruikt. Hoe ging je te werk?

“Als je ‘m uit de doos haalt, zie je direct dat het best een futuristisch ding is. En ook wel groot.”

Hoe voelde de Fleshlight Turbo aan?

“Het was een soort gelei-achtige substantie, maar wel van een structuur die heel erg kan uitrekken. Wanneer je de Fleshlight Turbo voor het eerst in je hand houdt, vraag je je wel af wat nou precies de bedoeling is, dus toen begon ik maar gewoon met de handleiding lezen.”

Zorgvuldig hoor…

“Ja, maar zo wist ik wel hoe ik de Fleshlight moest gebruiken. Je krijgt er trouwens ook glijmiddel bijgeleverd en ik las dat je ‘m ook moet uitspoelen om ‘m schoon te maken en op te warmen. Terwijl ik dat aan het doen was, bekroop me de gedachte: “Wat ben ik nou eigenlijk aan het doen?” Tegelijkertijd keek ik ook wel erg uit naar de nieuwe ervaring die me te wachten stond en vond ik het best een beetje spannend. Op de verpakking staat dat het de meest intense orale ervaring is die je kunt krijgen in het leven. Dus ja, dat schept wel verwachtingen.”

Dat kun je wel zeggen! Het is dus een blowjobsimulatie-apparaat?

“Dat klopt. Het is niet gebaseerd op de vagina, maar puur gefocust op orale bevrediging. Het lijkt ook helemaal niet op een vrouwelijk geslachtsdeel. Het is gewoon een opening waar weer haakjes en oogjes in zitten zodat je continu een andere stimulatie aan kunt zetten, afhankelijk van hoe je ‘m gebruikt.”

Hoe voelt dit Fleshlight-model aan?

“Het is wel een beetje onwennig. Ik twijfelde of ik mijn edele delen er wel echt in wilde doen, maar ik heb het apparaat eerst goed opgewarmd en omgespoeld met warm water. Daarna deed ik er flink wat glijmiddel in. Je kunt het natuurlijk niet vergelijken met het echte werk, maar het voelde wel heel natuurlijk. Als je je ogen dichtdoet, komt het heel dicht bij de realiteit. Het grootste verschil is dat dit apparaat geen tong heeft en een vrouw wel.”

Dat klinkt als een zeer positieve beoordeling. Kan je iets meer vertellen over hoe je de test hebt uitgevoerd?

“Ik ben naar mijn favoriete website voor ‘dergelijke handelingen’ gesurft, Beeg.com. Zo kon ik tenminste een beetje in de sfeer te komen. Het was belangrijk dat ik opgewonden werd, de turbostand kan je pas gebruiken als je in volle erectie bent.”

Won de nieuwsgierigheid het uiteindelijk van je angst en ging je ‘all the way’?

“Op een gegeven moment was het zover en wilde ik ook weten of dit apparaat echt zo goed is dat het de #1 onder de mannelijke sextoys van de wereld is. Mijn eerste gedachte was: hoe hebben ze dit materiaal zo ontwikkeld? Het is zó knap gedaan… Het voelt alsof je ergens in gaat, maar het voelt echt zoals the real deal. Dat hebben ze heel goed gedaan.”

Hoe was de connectie tussen Turbo en je piemel?

“Goed. Het materiaal is zeer rekbaar en aan de binnenkant zitten allerlei hobbeltjes en ribbeltjes die voor een stevige greep zorgen. Aan de achterkant kun je aan een dekseltje draaien om de zuigkracht aan te passen. Het duurde even voor ik doorhad hoe dat werkte, want je wilt de juiste afstelling vinden in de juiste houding en op de juiste snelheid. Wat dat betreft is het net een F1-bolide.”

Geef je de voorkeur aan de Fleshlight Turbo of aan het echte werk?

“Wat een voordeel is, is dat de Fleshlight Turbo het heel lang volhoudt. Waar een vrouw het maar een paar minuten volhoudt, heb je het nu zelf in de hand – en dan vooral de snelheid. Het apparaat is trouwens wel ontworpen voor de wel- bedeelde mannen, de helft van de ruimte was nog over. Als je niet tot de max komt, kun je heel goed diep gaan. Ron Jeremy zou ‘m in potentie ook moeten kunnen gebruiken.”

 

Duurde het lang voor je een orgasme bereikte?

“Vanwege het gebrek aan een vrouwelijk persoon duurde het langer. Je bent toch wat minder opgewonden, en je kunt niemand aanraken. Toch lijkt je hoogtepunt daardoor wel intenser te zijn; je kunt van tempo wisselen en werkt er langer naartoe en hebt het helemaal zelf in de hand. Al met al heb ik er zeker tien minuten plezier aan beleefd.”

Zou je de Fleshlight Turbo nog eens gebruiken?

“Ja, absoluut. Niet wekelijks, de voorbereiding vereist wel wat tijd. Maar wanneer mijn vriendin drie maan- den door Azië gaat reizen, zal ik ‘m zeker vaker gebruiken.”

Vind je dit een toevoeging aan je seksleven?

“Ja. In principe heb je als man maar één optie, maar met de Fleshlight Turbo heeft het mannelijk geslacht er nu ook een heel mooie tweede optie bij.”

Benieuwd naar de Fleshlight Turbo? Je bestelt hem hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *