Maak elke week kans op sextoys via de Willie.nl Social Media

Wat is er leuker dan Willie.nl? Willie.nl, maar dan ook op Facebook én Instagram! Je vindt hier niet alleen de nieuwste items, spannende verhalen en interessante weetjes, maar je kunt ook elke woensdag verschillende sextoys winnen. Een nieuwe ervaring in bed is nog nooit zo dichtbij geweest!

Elke woensdag = windag! 

Dildo Dinsdag of Vibrator Vrijdag? Nee, het is Woensdag Windag! Elke woensdag verschijnt er een nieuwe winactie op Facebook en Instagram. Raad bijvoorbeeld welk spannend speeltje op het plaatje staat of deel één van onze foto’s en wie weet is de Rabbit, We-Vibe of ander cool product volgende week wel van jou.

Surf snel naar de Willie.nl Instagram en Facebook

Het enige dat je hoeft te doen is naar de Facebook en Instagram pagina van Willie.nl te surfen en op de volgknop te drukken. Houd op woensdag je tijdlijn nauwlettend in de gaten, want dan verschijnt de volgende winactie. We willen natuurlijk wel benadrukken dat meedoen leuker is dan winnen, maar in dit geval… Weten we dat eigenlijk niet zo zeker ;-)! Heel veel succes, en voor de winnaars: geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *