iLOV THE BODY
Ontdekken

Onthulling tweede editie van iLOV: The Body

Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan de tweede editie van iLOV Magazine, en het is weer een pareltje geworden. Net als de eerste editie, staat ook dit issue vol met mooie verhalen en interviews, wonderbaarlijke feiten en interessante acties. Door het thema The Body, krijg je als lezer de kans om je allerlei nieuwe dingen over je individuele, unieke lichaam en geest te ontdekken. Laat je verrassen door speurtochten, quizzen, de interessante resultaten van Het Grote Porno-onderzoek 2017 en zie het lichaam door de ogen van een ander, namelijk beeldend kunstenaar Frank E Hollywood.

Onze muze staat bekend om zijn eigentijdse kunst en optreden in Dream School op NPO3. Daarbij strijdt Hollywood voor een betere wereld en heeft hij de handen ineen geslagen met Safe Condooms en stichting Orange Babies. Speciaal voor deze samenwerking ontwierp hij een speciaal designer-condoom, waarvan de opbrengst 100% naar de stichting Orange Babies gaat. Voor slechts €1 krijg je dus een echt kunstwerk van Hollywood en steun je tegelijkertijd het goede doel. De condooms hebben een gelimiteerde oplage en zijn te koop op Willie.nl en Condoomfabriek.nl.

Kan je niet wachten om het magazine in handen te hebben? Bestel je eigen exemplaar hier op iLOVmagazine.nl, of ontvang deze nieuwste editie cadeau bij je bestelling op Willie.nl, Femlitero.nl of Condoomfabriek.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *