Pleasure Academy: De dames zijn lyrisch over dit Speeltje!

Dé ster van Sex And The City, het seksspeeltje dat de legendarische Rabbit wist te verslaan én de multifunctionele toy die zowel haar als hem verwent. Heb ik al je aandacht? Ik heb het natuurlijk over de Europe Magic Wand!

De Europe Magic Wand werd oorspronkelijk alleen gebruikt voor massages, maar raakte wereldberoemd omdat het ook voor intense orgasmes zorgt. Inmiddels is de Europe Magic Wand uitgegroeid tot de bestverkochte vibrator op de markt en krijgt het wereldwijd lovende recensies.

In de nieuwste aflevering op Pleasure Academy test Linda de Munck met haar vriendinnen de Europe Magic Wand. Benieuwd of het de dames hét genot brengt dat wordt beloofd? Je kunt het nu zien op het nieuwste YouTube-kanaal van iLOV Magazine. En een leuke extra: mocht je direct al over de streep zijn getrokken, trakteren de dames je ook op een kleine gebruiksaanwijzing van de drie bedieningsknoppen. Handig!

Bestel de Europe Magic Wand nu met 20 euro korting én gratis verzending op Willie.nl. Vanavond voor 20:00 uur besteld, is morgen discreet in huis! Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *