Pleasurelab: milieuverantwoorde sextoys voor hem én haar

Duurzame seksspeeltjes die je ook nog eens kunt recyclen als ze door hun levensloop heen zijn? Het bestaat nu echt! Pleasurelab is een Nederlandse fabrikant die zich hard maakt voor niet alleen de lekkerste, maar ook meest groene intiemproducten. Zo werkt de fabrikant samen met de beste ontwikkel- en designteams, en specialiseert zich in optimaal gebruiksgenot. Geen wonder dat het eerste speeltje dat op de markt is verschenen – de Pleasurelab Moonshake massager – een regelrechte hit is!

Pleasurelab Moonshake massager: Multifunctioneel genieten

Fluweelzacht en fluisterstil, maar tegelijkertijd ook krachtig en ontwapend: de Pleasurelab Moonshake massager leent zich perfect voor de meest uiteenlopende en intieme momenten die jij samen met je partner deelt.

De Moonshake massager is gemaakt van velvet siliconen en voelt daarom heerlijk zacht aan. Het apparaat glijdt hierdoor gemakkelijk over het lichaam heen en je kunt er dan ook de lekkerste massages mee geven. Maar the best is yet to come: dankzij de tien vibratiestanden kun je ook de clitoris optimaal stimuleren. Door de drukknoppen wissel je gemakkelijk en snel van standje en bedient het apparaat elke genotsintensiteit: van zacht en subtiel tot lekker hard, want niemand is hetzelfde.

Opzetstukken: voor intenser genot

En dat niemand hetzelfde is, weet Pleasurelab als geen ander. Pleasurelab introduceert daarom drie verschillende opzetstukken waarmee jij je genotsmomenten met de Moonshake massager tot een nieuw hoogtepunt kan brengen.

– Clitoris opzetstuk
Kun je geen genoeg krijgen van de massager, maar wil je wel je bestaande orgasmes intensiveren? Ga dan voor het Pleasurelab Moonshake massager clitoris opzetstuk. Dit opzetstuk is gemakkelijk te bevestigen en dankzij de twee uiteinden zodanig gevormd dat het je clitoris nóg beter stimuleert.
– G-spot opzetstuk
Ben je inmiddels wel op het clitoraal orgasme uitgekeken? Dan kan je met het G-spot opzetstuk voor een compleet nieuwe ervaring gaan. Dit opzetstuk stimuleert namelijk met haar lange vinger de plekjes die je nog niet eerder hebt ontdekt… Of gewoon nog eens wilt ontdekken! Dankzij de tien verschillende vibratiestanden bedient het namelijk zowel de onervaren gebruiker als de doorgewinterde G-Sport expert. Fun for everyone!
– Duo opzetstuk
Wil je alles tegelijk? Dan is het duo opzetstuk helemaal voor jou! Dit opzetstuk is namelijk speciaal gemaakt om zowel de clitoris als de G-Spot tegelijkertijd te stimuleren. ‘Dat is multitasking in zijn puurste vorm’ – horen we je denken! Het opzetstuk is gemaakt van PVC en laat iedere vrouw door de perfecte contouren gillend klaarkomen.

Waterdichte Moonshaker

In bed of in bad, het kan allebei met de Moonshake massager 

De Moonshake massager is compleet waterdicht. Daarom geniet je na een lange dag op werk ook onder een hete douche of in een warm bad van de intense vibraties. De massager staat garant voor urenlang plezier. Kun je er geen genoeg van krijgen? Dan laad je hem met de meegeleverde USB-oplader gemakkelijk en snel weer op.

Wat let je? De Pleasurelab Moonshake massager is nu verkrijgbaar via Willie.nl voor slechts 39,95 euro. De opzetstukken zijn verkrijgbaar voor 14,95 euro per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *