Publiekelijk Klaarkomen? Waarom niet!

Ha, Weekend! Maar wat betekent weekend nu echt? ik ben eigenlijk de hele zaterdag bezig met het aftikken van to-do’s. Het huis stofzuigen? Check. Boodschappen doen voor de rest van de week? Check. Klaarkomen terwijl ik een pakketje op het postkantoor retourneer? Eh – Check. Ondanks dat een bezoekje aan het postkantoor niet écht opwindend is, word ik er sinds kort toch een stuk warmer van. Hoe dit kan? Door mijn nieuwste aanwinst: De We-Vibe Jive. Dat is dus een vibrerend eitje dat je verbindt met de We-Vibe app. En denk maar niet dat je er zelf controle over hebt, integendeel: Die kan je uit handen geven, bijvoorbeeld aan je partner. Het is even wennen, maar Boy oh Boy! Mijn eerste dag met de Jive was er één om nooit te vergeten.

Stimulatie op afstand

De reden dat ik zo’n eitje heb gekocht is omdat ik in Amsterdam woon en mijn vriend in Zweden. En ondanks dat het knap lastig is om elkaar weken achtereen te moeten missen, zijn er tegenwoordig veel tools waarmee je de afstand kunt overbruggen (thank you, Skype gods!). Zelfs de momenten waar­op je even bovenop elkaar wilt duiken, worden een stuk draaglijker gemaakt dankzij innovatieve sex­speeltjes – zoals de Jive van We-Vibe. En toen we ervan hoorden, leek het ons uiteraard het proberen waard.

Ik kocht de Jive en installeerde samen met mijn vriend de We-Vibe app. Voordat we aan het avon­tuur begonnen, heb ik het speeltje wel even uitge­test. Ik ben alle vibratiestanden langsgegaan en gaf aan mijn vriend aan welke ik de lekkerste vond. Via de We-Vibe app kun je zelf het ritme bepalen en met één klik op de knop opslaan. Handig! Klaar voor de start? Bijna dan. Nog één nachtje slapen, mijn moed bij elkaar rapen en de volgende dag om 13:00 uur ’s middags was het dan zover.

Nat worden op een zonovergoten dag – dankzij de Jive

Ik werd wakker met drie geile sms’jes van mijn vriend. Hij had er helemaal zin in (niet zo gek, met ongeveer 1500 kilometer afstand tussen ons). Ik had die dag nog wat werk te doen, maar kon mijn ge­dachten er totaal niet bij houden. De spanning tus­sen ons was, ondanks de afstand, om te snijden en ineens sloeg de klok 13:00 uur.

Op het moment dat ik met mijn boodschappenlijst­je de deur uit liep werd ik opgeschrikt. Bzzzzzz! Ik hoopte uit de grond van m’n hart dat de mensen om mij heen het geluid niet hadden gehoord, want dan zouden ze dat zeker in verband brengen met het rare sprongetje dat ik maakte. Oké, adem in, adem uit. Dat geluid zit gewoon tussen m’n bene- eh, oren en ondanks dat mijn buren mijn leven maar al te graag op de voet volgen, kunnen ze natuurlijk niet zien wat er tussen mijn benen zit. Lichtelijk parano­ïde vervolgde ik mijn weg richting het postkantoor en op het moment dat een vriendelijke medewerker me begroette, zette mijn vriend de vibratiestand af. Oef, timing! Anders weet ik niet hoe het gesprek zou zijn verlopen.

De rest van de dag bestond uit boodschappen doen, een cadeautje voor een jarige vriendin kopen en te­gen het einde van de middag zou ik de kroeg indui­ken met een studiegenootje. Een vrij normale week­endbesteding als je het mij vraagt, maar toch vond ik alles een stuk leuker dankzij de Jive in eh.. aan mijn zijde. Gedurende de dag werd ik ook steeds comfortabeler met het idee dat hij al die tijd in me zat en mijn vriend zomaar de vibratiestand kon aan­zetten. Ik merkte dat ik het als een spelletje begon te zien. Ik genoot extra van de momenten waarop hij trilde en zag een uitdaging in het op normale wijze met anderen praten (hihi) en to-do’s afstrepen. Nog voordat ik mijn studiegenootje ontmoette in onze favoriete kroeg, zat ik al lang en breed aan de wijn. Ook wel op aanraden van mijn vriend hoor – het idee dat hij me en public nat maakte vond hij zó geil dat hij suggereerde dat ik er nog maar eens lekker voor ging zitten, met een wijntje in m’n hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *