Ontdekken

Seksuoloog Emily Morse beantwoordt prangende vragen over sex

Vanaf nu kan je ons alles vragen!
Voor de onderwerpen erotiek en relaties zit je bij iLov helemaal goed. We schrijven met veel plezier over onderwerpen die jullie bezighouden en zijn elke dag weer blij dat ons aantal volgers groeit. Omdat we ondertussen heel nieuwsgierig zijn geworden naar onze fans, hebben we een nieuwe rubriek gecreëerd waarin lezersvragen centraal staan.

Hoe werkt het?
Iedereen kan een vraag omtrent liefde, lust, ontdekken en verleiden insturen. Het maakt niet uit of het een persoonlijke of algemene vraag is, alle vragen zijn welkom. Als het een persoonlijke kwestie betreft en je liever anoniem wilt blijven, kan dat ook. Geef in dat geval een alias door. Je kunt je vraag mailen naar [email protected]

En dan?
Alle inzendingen lezen we zorgvuldig door en vervolgens maken wij een selectie die we doorsturen naar de Amerikaanse seksuoloog Emily Morse van de podcast Sex With Emily. Je vraag wordt dus beantwoord door een professional. Zodra we alle antwoorden binnen hebben, plaatsen we die in het nieuwe iLov Magazine, later komen deze en meer vragen online op het iLOV-blog. Onder de geplaatste inzendingen verloten wij een goodiebag ter waarde van 100 euro. Aarzel niet en laat ons weten waarmee wij en Emily je kunnen helpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *