blogcover bij blog over seks in de auto: tips voor de beste autoseks
Ontdekken

Seks in de auto? 12 tips voor de beste autoseks

Seks op spannende plekken is soms net even opwindender dan good old sex in bed. En heb je het over spannende plekken, dan is de auto geliefd. Autoseks voelt een beetje als buitenseks en heeft alle spanning van seks in het openbaar, maar dan met iets meer beschutting en comfort. Kat in ‘t (koffer)bakkie, zou je zeggen! Toch is het handig om met een aantal dingen rekening te houden, zodat de ervaring minstens zo fijn is als de fantasie. Het moet immers wel veilig, onopvallend en toch prettig zijn. Dit zijn Willies tips voor de beste autoseks. Wanna go for a ride?

1. Zorg voor een opgeruimde auto

Het spreekt voor zich dat je beperkte ruimte hebt in de auto. Zorg dus dat je auto opgeruimd is, zodat er niets in de weg ligt. Ruim alle losslingerende spullen op en stofzuig de auto even. Niemand zit of ligt graag in de kruimels van het broodje dat je vorige week onderweg at.

2. Kies een geschikte parkeerplaats

Hoewel je sommige handelingen technisch gezien rijdend kunt verrichten, raden we dat natuurlijk af – veiligheid voor alles, in meerdere opzichten 😉. Voor rijden in deze betekenis van het woord zul je de auto stil moeten zetten. Natuurlijk liever op een parkeerplaats dan langs de weg. Maar niet elke parkeerplaats is even geschikt. 

Kies een parkeerplaats die afgelegen is, zodat je niemand tot last bent. Het risico op betrapt worden mag dan juist spannend zijn aan autoseks, het ligt er wel aan door wie. Je wil natuurlijk niet door Oom Agent op de bon worden geslingerd. Op zo’n anticlimax zit je niet te wachten. 

Lees ook: 5 tips voor een spannender seksleven

3. Doe het laat op de avond

We begrijpen de charme van seks op klaarlichte dag, maar in de auto is die charme er gauw af. De kans is vele malen groter dat er mensen langslopen – en dus dat je continu gestoord wordt of zelfs wordt betrapt. ’s Avonds of ’s nachts zijn er simpelweg minder mensen op straat en ben je minder zichtbaar, dus kun je iets onbezorgder genieten. En minder alert hoeven zijn, betekent meer aandacht voor elkaar. Dat maakt het in het donker ook gewoon romantischer. 

Toch liever iets van elkaar zien? Ga tijdens zonsondergang een stukje rijden.

4. Riemen los, remmen vast

Om je eigen remmen los te gooien, moeten die van je auto vaststaan. Stoten doen we alleen in seksuele context. Zet je auto dus op de handrem en in z’n versnelling. Dan weet je zeker dat je niet per ongeluk wegrolt, zelfs niet als het er zo wild aan toegaat dat de handrem eraf schiet.

5. Ze de motor uit

Klinkt zo logisch, maar op hete momenten denken we niet altijd even logisch na, dus we willen het toch gezegd hebben.

6. Denk aan je lampen

Vergeet je lampen niet! Lucky you als die automatisch uitgaan bij het uitzetten van de motor, want eenmaal geparkeerd, ben je met je hoofd waarschijnlijk al heel ergens anders. Denk er dus aan je lampen zowel buiten als binnen uit te zetten. Anders val je op.

7. Sluit ramen en deuren

Doe de ramen en deuren goed dicht. Minder geluid = minder opvallen. Die eventuele beslagen ramen à la Titanic nemen we dan maar voor lief. Heeft ook wel wat, toch? Kunnen voorbijgangers meteen minder goed zien wat er binnen gebeurt.

8. Klap je spiegels in

Zorg dat je spiegels zijn inklapt. Zo bied je voorbijgangers nog minder kans op meekijken en lijkt het des te meer of je gewoon geparkeerd staat.

9. Laat de radio aan

De motor, de lampen, je kleren… Alles kan, mag of moet uit, maar de radio kan aanblijven. Gezellig voor de sfeer, praktisch om eventuele geluiden te overstemmen. Zet ‘m echter niet te hard, want dan trek je natuurlijk juist (ongewenste) aandacht.

10. Make yourself comfortable

Eerlijk is eerlijk: car sex is dan misschien comfortabeler dan buitenseks achter een boom, maar het is lang niet zo comfortabel als thuis in bed. Gelukkig kun je daar het een en ander aan doen. Schuif bijvoorbeeld de (bij)rijdersstoel zo ver mogelijk naar achter en leg deze helemaal plat. Of kies voor de achterbank en zet de voorste stoelen juist zo ver mogelijk naar voren, zodat je daar meer ruimte hebt. Heb je leren bekleding? Dan is het fijn om een shirt, kleedje of handdoek onder je billen te leggen, zodat je niet blijft plakken.

Wil je helemaal uitpakken, neem dan kleedjes mee en leg de achterbank plat. Dan kun je lekker liggen en zitten er geen poken, toeters of riemen in de weg.

Lees ook: Zin in buitenseks? 5 tips voor seks in de buitenlucht

11. Wees flexibel met standjes in de auto

Waar je het ook in de auto doet, je standjes vragen om een beetje aanpassingsvermogen (en soms een beetje lenigheid). ‘Rij’ je op de voorste stoelen of achterbank, dan is (reverse) cowgirl een ideaal autoseks-standje. Misschien dat zelfs de waterval wel lukt als je de stoel ver genoeg naar achteren kunt zetten. Gooi je de achterbank plat en betrek je de achterbak erbij, zijn missionaris, lepeltje-lepeltje en 69 ook prima te doen.

12. ‘Voorspel’ is key, juist bij autoseks

We zeggen wel vaker dat voorspel niet de juiste term is voor elkaar met de hand of mond bevredigen (eventueel voordat penetratie plaatsvindt), maar in de auto geldt dat nog meer. Handwerk en orale seks zijn juist in de auto key gedurende de hele sessie. Daarnaast is het zo een stuk makkelijker klaarkomen in de auto. Vingeren en aftrekken kosten in de beperkte ruimte namelijk een stuk minder moeite dan de standjes die we hierboven noemden. Net als pijpen en beffen (mits de stoel ver genoeg naar achter is geschoven). Zéker in de auto kan het fijn zijn om de soms moeilijk vol te houden standjes hiermee af te wisselen. Ook kun je natuurlijk sextoys gebruiken om sommige handelingen makkelijker te maken – of om toch te kunnen penetreren zonder op elkaar te hoeven kruipen.

Let op: we grapten al even dat je niet betrapt wil worden door Oom Agent, maar dat menen we serieus. Seks in de auto is in veel gevallen strafbaar. Bovenstaande tips helpen je weliswaar minder op te vallen en dus de pakkans te verkleinen, maar maken het natuurlijk niet legaal. Wees je dus bewust van de risico’s.

Veelgestelde vragen over autoseks

Is autoseks legaal?

Zoals hierboven gezegd is seks in de auto in veel gevallen strafbaar, dus niet legaal. Ons wetboek van Strafrecht verbiedt in beginsel geen seksuele handelingen in het openbaar. Maar volgens Artikel 239 van het Wetboek van Strafrecht kan autoseks op bijvoorbeeld een openbare parkeerplaats vallen onder ‘schennis van de eerbaarheid’. Onder deze schennis wordt gerekend: ‘Seks op of aan een plaats voor het openbaar verkeer bestemd’. In je eigen garage mag het dan weer wel.

Zijn er tips voor mensen met een handicap of beperkte mobiliteit die autoseks willen proberen?

Voor mensen met een handicap of beperkte mobiliteit kunnen er specifieke aanpassingen nodig zijn om autoseks veilig en comfortabel te maken, als het al mogelijk is. Of het mogelijk is en welke aanpassingen nodig zijn, is natuurlijk afhankelijk van de (aard van de) handicap. Daardoor zijn een eenduidig antwoord en specifieke tips moeilijk te geven. In sommige gevallen kan het gebruik van hulpmiddelen zoals een kussen of steun uitkomst bieden. Communiceer altijd met je (seks)partner over eventuele beperkingen en behoeften. Zo kunnen jullie samen kijken hoe jullie kunnen experimenteren binnen jullie mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *