Algemeen

Standje van de Week: De Speer

Het is wederom tijd voor een standje waarbij twee vrouwen in het middelpunt staan. Omdat wij hebben gemerkt dat deze standjes zeer positief worden ontvangen hebben we deze week de Speer als standje van de week geselecteerd. Een standje voor twee vrouwen dus, waarbij een vibrator of een voorbinddildo benodigd is. Een standje dus waarbij de vrouwen elkaar penetreren met behulp van een sextoy. Hoe dit precies in z’n werk gaat? Dat lees je hieronder.

Het Standje

De basis van de speer is de lepeltje/lepeltje slaaphouding. Beide partners gaan tegen elkaar aanliggen waarbij de ene haar buik tegen de rug van de ander heeft. De partner die achteraan ligt kan op deze manier de partner die vooraan ligt stimuleren met een sextoy. Ze gebruikt als het ware een speer om haar partner te stimuleren. Omdat we het hier over een speer hebben, kunnen jullie ook in het rollenspel jager/prooi kruipen. De prooi wordt dat gestimuleerd door de jager met haar speer. De prooi zal nog nooit zo graag gevangen willen worden door de jager.

De Speer met Sextoys

Het standje is met meerdere sextoys uit te voeren. Voor het echte penetratiegevoel, bij beide partners, adviseren we een voorbinddildo te gebruiken met een harnas. Door een voorbinddildo met harnas te gebruiken heb je je handen vrij om je partner heerlijk te strelen bij haar erogene zones. Toch liever een vibrator gebruiken? Dan adviseren wij een duo vibrator te gebruiken. Deze kan de “gevende” vrouw voor haar eigen kruis houden en op die manier de penetratie simuleren. Het voordeel voor de vrouw die gestimuleerd wordt, is dat zowel haar g-spot als haar clitoris worden gestimuleerd. Welke sextoy je ook gebruikt, wij adviseren ook bij dit standje weer een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Ouch Pleasure voorbinddildo
Willie duo vibrator
Willie glijmiddel 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *