Standje van de Week

Standje van de Week: Dubbel Op

Zoals we vorige week al vertelden, heeft het standje van de week een nieuwe vorm gekregen. Iedere week een standje met een sextoy, maar ook niet altijd meer een standje voor de hetero stellen. Deze week is het standje van de week Dubbel Op. Dit standje is vooral gericht op twee vrouwen die met elkaar willen sexperimenteren. Benieuwd hoe het standje Dubbel Op in z’n werk gaat? Lees dan snel verder.

Het standje

Je hebt dus al kunnen lezen dat dit standje geschikt voor twee vrouwen. Daarom hebben jullie voor dit standje een dubbele dong nodig. De makkelijkste manier om te beginnen met de Dubbel Op, is door allebei op bed te gaan liggen. Hierbij liggen jullie met de heupen naar elkaar toe en de benen wijd. Vervolgens brengen jullie beide de dubbele dong de vagina in en kunnen jullie elkaar stimuleren door de dubbele dong heen en weer te bewegen. Variatie op het standje is door met de billen tegen elkaar, op de knieën te gaan zitten. Ook op deze manier kunnen jullie elkaar stimuleren. Maar ook staand is de Dubbel Op een genot voor jullie allebei.

Dubbel op met Sextoys

De dubbele dong is dus van cruciaal belang bij de Dubbel Op. Op onze website zijn er verschillende dubbele dildo’s verkrijgbaar. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een doorzichtige dildo te gebruiken. Maar ook zijn er realistisch gevormde dildo’s verkrijgbaar. Welke dubbele dong je ook kiest, we raden altijd aan om de Dubbel Op uit te voeren met een beetje glijmiddel op waterbasis. Zo kunnen jullie beide optimaal genieten van dit heerlijke standje. Enjoy!

Twin Cobra Dubbele Dong
BigStuff Dubbele Dong
Willie glijmiddel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *