Stappenplan voor zijn ideale Valentijnsdag

Kortgeleden waren op dit blog tips voor mannen te lezen die haar ideale romantische Valentijn willen zijn. Om het verhaal compleet te maken, is hij nu zelf aan de beurt. Vrouwen die hun man of vriend willen verwennen op Valentijnsdag: met onderstaand stappenplan geef jij hem gegarandeerd een top ervaring!

Dineren

Als hij na een lange dag werken vol verlangen jouw kant opkomt, begin je met hem te trakteren op een heerlijk diner. Jullie kunnen natuurlijk uit eten gaan, maar thuis eten heeft wel een extra voordeel. Dan kan je het eten serveren in spannende lingerie en zo alvast beginnen aan het opbouwen van een pikant sfeertje.

Masseren

De volgende stap bestaat uit het bezorgen van pure ontspanning. Geef hem een heerlijke massage met alles erop en eraan. Zorg voor de juiste sfeer door voor een lekker temperatuurtje te zorgen en massagekaarsen te gebruiken. Haal ook wat massageolie in huis en om de erotische spanning wat verder op te voeren, geef je extra aandacht aan de erogene zones.

Sexy kado

Als hij volledig relaxed is en de erotiek duidelijk voelbaar in de lucht hangt, is het tijd om jouw Valentijnsdagkadootje aan hem te geven. En als je daar zelf ook een beetje plezier van wilt hebben, kan je hem het beste sexy ondergoed geven. Afhankelijk van de stijl die bij jouw man of vriend past, kun je voor een stoere boxer van Envy kiezen of een spannendere zwarte string van gaas van hetzelfde merk. 

Seks

Uiteindelijk is er natuurlijk maar één afsluiter denkbaar van zijn ideale Valentijnsdag. Na alle opgebouwde erotische spanning is het tijd voor ontlading door heel veel seksfun met elkaar te hebben. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *