Ontdekken

Waar worden vrouwen geil van? 12x bijzondere dingen

Hoe maak je een vrouw geil? Is een vraag die je jezelf nog wel eens zou kunnen stellen. Zeker als je de vrouw nog niet heel goed kent is het lastig inschatten waar vrouwen geil van worden. Ondanks dat niet iedere vrouw hetzelfde is, zijn er toch wel een aantal dingen wat de meeste vrouwen sowieso kunnen waarderen. En als vrouwen iets waarderen bestaat er altijd een kans dat ze er ook opgewonden van raken. Daarom hebben we 12 bijzondere dingen en tips op een rijtje gezet om in ieder geval goed voor de dag te komen bij een vrouw.

Tip 1: Goed verzorgd

Iedere vrouw wordt geil van een goed verzorgde partner, mits het haar type is. Voordat je een vrouw gaat ontmoeten waarbij je opwinding wilt losmaken is het dus raadzaam om met een aantal zaken rekening te houden. Draag mooie kleding, zorg ervoor dat je haren goed in model zitten en spuit een lekker luchtje op. Tijdens de dat zit het dan wel goed. Mocht de date echter een stap verder gaan, is het ook handig om mooi ondergoed te dragen en alles goed geschoren te hebben van onderen. Zo komt de vrouw in volle staat van opwinding niet voor verrassingen te staan.

Tip 2: Neem de touwtjes in handen / initiatief

Vrouwen houden ervan als er initiatief wordt getoond. Verzin dus een leuke date of neem haar mee naar je favoriete plekken. Denk hierbij out of the box om de vrouw meer onder de indruk te laten zijn. Neem haar bijvoorbeeld eens mee naar een klimmuur in plaats van naar de bioscoop. Kleine kanttekening hierbij is wel dat ze geen hoogtevrees moet hebben. Mocht dit niet het geval zijn, kan de adrenalinekick snel omslaan in een kick van opwinding.

Tip 3: Goede manieren

Goede manieren kunnen bijna een voorwaarde genoemd worden om te zorgen voor opwinding bij vrouwen. Dit kan in meerdere vormen geuit worden. Als jullie uit eten gaan bijvoorbeeld, door de deur open te houden of haar stoel aan te schuiven. Maar ook door netjes te eten. De vrouw moet het idee krijgen dat ze met een echte gentleman op pad is. Als ze dit gevoel krijgt, raakt ze vanzelf opgewonden.

Tip 4: Zorg dat ze zich gewild voelt

Naast het hebben van goede manieren is het ook belangrijk dat de vrouw zich gewild voelt. Geef haar dan ook genoeg aandacht, ook als je niet bij haar bent. Complimentjes geven kan namelijk altijd, of dit nou face to face, via een bericht of aan de telefoon is. Een vrouw voelt zich ook heel erg gewild als je opschept over haar. Vertel anderen (zeker ook waar zij bij is) hoe geweldig ze is en hoe blij je met haar bent. Iedere vrouw waardeert dit.

Tip 5: Sexting

Om in de mood te komen voor al hetgeen gaat gebeuren als jullie samen thuis zijn, is sexting een goede manier om de vrouw op te winden. Verleid haar met stoute berichtjes of stoute foto’s. Houdt hier rekening met tip 3 en maak het allemaal niet te plat. Houd er ook rekening mee dat er, mocht je foto’s sturen, geen misbruik van wordt gemaakt. Toch is sexting een ideale manier om het voorspel te starten zonder dat jullie bij elkaar in de buurt zijn. 

Lees ook: Sexting: 4 regels om het veilig te doen

Tip 6: Knuffelen

Vrouwen houden van geborgenheid, zorg ervoor dat ze zich veilig bij je voelt. Geef haar dan ook eens in de zoveel tijd (of vaker) een dikken knuffel. Zo laat je zien dat je om haar geeft en dat je haar graag in jouw buurt hebt. Een knuffel hoeft natuurlijk helemaal niet zo saai te zijn. Bij een knuffel kan je namelijk ook je handen over haar erogene zones bewegen. Gegarandeerd dat vrouwen hier geil van worden. Knuffelen 2.0 kunnen we het dan wel noemen. Maar hierover meer bij tip 8.

Tip 7: Aanraken / strelen

We hebben het al even besproken bij de tip over knuffelen. Maar vanuit het knuffelen is het heel makkelijk om tegelijkertijd over te gaan in het strelen. Raak hierbij het hele lichaam aan, maar sla zeker de erogene zones niet over. Strelen en aanraken hoeft natuurlijk niet alleen tijdens het knuffelen. Het kan op ieder moment wanneer je bij haar in de buurt bent. Juist op de onverwachte momentjes waarderen vrouwen het extra om aangeraakt of gestreeld te worden. Uiteraard mag het zoenen over het hele lichaam hierbij niet ontbreken. 

Tip 9: Teasen / plagen

Knuffelen, strelen, kussen, het zijn allemaal tips die je zeker moet gebruiken om opwinding los te maken bij een vrouw. Tip bij al deze drie tips om dit niet continue te doen. Sterker nog, als je merkt dat de vrouw het lekker begint te vinden, stop dan met wat je aan het doen bent. Op deze manier plaag je haar en zal ze verlangen naar wanneer je weer begint. Dit verlangen wordt automatisch omgezet in opwinding. We kunnen hier dan ook spreken van een win/win situatie.

Lees ook: 10 tips wat vrouwen lekker vinden in bed

Tip 10: Dirty talk

Let op: Bij sommige vrouwen werkt dit zeer opwindend, bij anderen heeft het juist het tegenovergestelde effect. Daarom is het slim om vooraf stiekem los te krijgen of een vrouw van dirty talk houdt. Mocht dit het geval zijn, tel je zegeningen. Dan kan je met dirty talk een vrouw ook het hoofd op hol brengen als jullie samen op de bank zitten. Maar ook tijdens de seks benoemen wat je aan het doen bent, kan voor sommige vrouwen als heel geil worden ervaren. 

Tip 11: Nieuwe dingen uitproberen in bed

Vrouwen houden van verandering, dus ook tussen de lakens. Blijf dus nieuwe dingen uitproberen in bed. Het eerste waar je hierbij aan denkt is waarschijnlijk nieuwe standjes. Maar je kunt ook eens een rollenspel voorstellen of  sexperimenteren met BDSM. Bij het nieuwe dingen uit proberen is het wel belangrijk dat je het overlegt met de vrouw. Nieuwe dingen kunnen namelijk ook iets zijn waar vrouwen absoluut niet opgewonden van worden. 

Lees ook: Befstandjes – 10x tips hoe je kan beffen

Tip 12: Sextoys

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar sextoys zijn een absolute aanvulling op het sexleven. De meeste vrouwen hebben dan ook al een vibrator of sextoy in hun bezit. Probeer dit ook van te voren vast te stellen en schroom zeker niet om deze favoriete sextoy van de vrouw erbij te pakken. Zodra vrouwen hun favoriete sextoy zien, is de kans namelijk groot dat ze in opperste staat van opwinding komen. Ideaal dus om er samen een heerlijke en spannende avond van te maken.

Tip 13: Ontbijt op bed

Na een opwindende avond kan het voorkomen dat jullie bij elkaar blijven slapen. Wil je dan kans maken om alles, wat jullie de nacht ervoor hebben meegemaakt, nog eens dunnetjes over te doen? Dan is een ontbijt op bed altijd een goed idee. Probeer van tevoren al informatie te krijgen over haar ideale ontbijt, zodat je goed voorbereid de keuken in gaat. Maak alles wat ze je ooit heeft verteld en verras haar met een ontbijt op bed. Of ze er opgewonden van wordt weet je niet zeker, maar je hebt in ieder geval een goede beurt gemaakt.

Van welke manier raakt je partner of jij het meeste opgewonden? Laat het ons weten via ons Instagram kanaal. Ook als je zelf nog ideeën hebt om een vrouw op te winden, kan je het ons laten weten. Wie weet breiden we het blog uit met jouw tip en inspireer je anderen om vrouwen geil te maken met jouw tip. Welke tips / ideeën je ook kiest, als je een vrouw het hof maakt stijg je sowieso in haar aanzien. Falen is dus niet mogelijk! Geniet ervan.

This Post Has One Comment

  1. Eva Reply

    Leuk om te lezen, waar worden vrouwen geil van. Goed verzorgd (tip 1) is een goed begin. Helaas scheren veel mannen zich misschien wel van onder of zelfs van boven, maar slaan ze het gezicht over. De populaire trend van halfwas baardjes is aan mij niet besteed. Die ” ik wil niet beffen” baardjes, nee dank je! Meteen een tip voor de andere rubriek over dat onderwerp.
    Om bij het knuffelen en strelen een verrassingseffect in te bouwen, kun je er ook voor kiezen om helemaal geen ondergoed te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *