We-vibe Sync: De ultieme partnertoy

Het seksleven van stellen is een interessant onderzoeksgebied. Volgens Dr. Wendy Walsh, auteur van diverse boeken over seks en relaties, willen koppels vooral op speelse wijze omgaan met hun slaapkameravonturen. Walsh benoemt daarom fun als belangrijkste element omdat het tot een sterkere band leidt met de partner en stress vermindert. Precies dat inspireerde seksspeeltjesfabrikant We-Vibe tot het uitbrengen van Sync, de perfecte partnertoy.

Unieke features

De We-Vibe Sync is een luxe vibrator die tegelijkertijd zowel de clitoris als de g-spot stimuleert. Aangezien de Sync een verstelbare vorm heeft, past hij gegarandeerd bij iedereen. Hij is 100% waterbestendig, dus te gebruiken onder de douche of in bad. In totaal zijn er 10 vibratiestanden en het bedienen daarvan kan met drukknoppen op de vibrator, met een afstandsbediening of via een app op de smartphone. Dit laatste zorgt ervoor dat het niet uitmaakt wat de afstand is tussen de gebruikster van de Sync en degene die de intensiteit regelt. Voor de afstandsbediening geldt wel een maximale afstand, namelijk 3 meter. Dankzij deze op afstand bedienbare functie kan zij de controle helemaal uit handen geven. Daardoor is het een ideale toy voor stellen die op speelse wijze met seks omgaan.   

Het pakket

Als je de We-Vibe Sync bestelt, krijg je een box in huis waar van alles inzit. Uiteraard de Sync zelf, inclusief bijbehorende oplaadunit. Het opladen kan via een bijgeleverd USB-kabeltje. Verder zit er een afstandsbediening in, glijmiddel en een handleiding. Daarin staat ook hoe je de app installeert. Op Willie.nl is de We-Vibe Sync te bestellen in de kleuren paars en blauw, nu met 12% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *