Willie’s EHBE (Eerste Hulp Bij Erectieproblemen)

Zo’n 14% van de mannen boven de 18 heeft zo nu en dan erectieproblemen. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat aantal op te lopen naarmate de leeftijd stijgt. Zo kampt 30% van de mannen boven de 45 erectieproblemen, 40% van de mannen boven de 60 en 50% van de mannen boven de 70 met erectieproblemen. Als jij er last van hebt, is dat dus helemaal niet zo raar.

Gelukkig leven we in een tijd waarin er, afgezien van gezond eten en sporten, veel hulpmiddelen voorhanden zijn.
Vergeet de Spanish Fly, jij hebt waarschijnlijk iets krachtiger spul nodig. Hieronder zetten we een aantal hulpmiddelen bij erectieproblemen op een rij. Geloof ons, ze werken echt.

Bathmate

Een penispomp kan je helpen een erectie te krijgen. Als je de Bathmate penispomp regelmatig gebruikt, bevordert het de bloedsomloop waardoor je steeds makkelijker een erectie kunt krijgen. Je kunt de Bathmate in bad of onder de douche gebruiken. Door de gelijkmatige druk van het water, pomp je je penis ook gelijkmatig op en werkt de pomp 250% beter dan een luchtpomp. Daar is over nagedacht! Belangrijk: laat het apparaat wel volledig vollopen met water, dan werkt de Bathmate het best.

 

Pulse Solo (of Duo)

De Pulse Solo is een apparaat dat in eerste instantie speciaal ontworpen is voor mannen met erectieproblemen. Wanneer je geen erectie kunt krijgen, doe je het apparaatje om je penis heen en zet je het aan. Vervolgens voel je oscillerende bewegingen en trillingen. Hierdoor kan je wel een hoogtepunt bereiken, ook als je lichaam niet altijd even goed meewerkt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de aflevering van Good Vibrations over de Pulse Solo en Duo. Wedden dat je wordt overgehaald?

 

Libido Forte 100% natuurlijk

Dit 100% natuurlijke voedingssupplement is speciaal ontworpen voor plezier in de slaapkamer en ondersteunt de mannelijke sexuele prestaties. De capsule is samengesteld uit natuurlijke Chinese kruiden in een geconcentreerde formule van extracten. Het ondersteunt de sexuele capaciteit door het ondersteunen van de nierfunctie. Door Libidoforte te gebruiken, wordt de werking van de geslachtsorganen bij mannen op een positieve manier beïnvloed. Je erectie duurt dus langer en de ejaculatie kan worden uitgesteld. Zeker een aanrader voor mannen die graag heel wat uren in bed willen doorbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *