Ontdekken

Win een jaarvoorraad condooms!

Seks is één van de intiemste, leukste én gezondste dingen die je met je partner kunt doen. Afgezien van de lichamelijke gezondheidsvoordelen, brengt vrijen ook positiviteit voor je gemoedstoestand met zich mee. Zo blijkt uit onderzoek dat het je zelfvertrouwen vergroot; niet mis.

Over taboes

Even over taboes en minder leuke kanten aan seks. Veel mensen hebben tegenwoordig  verschillende bedpartners, een SOA oplopen gebeurt vaker dan je denkt. Zo vinden er elk jaar naar schatting zo’n 60.000 chlamydia-infecties plaats, waarvan slechts een minderheid wordt gediagnosticeerd, meldt Soa Aids Nederland. “Ongeveer 15.000 personen bezoeken per jaar hun huisarts in verband met genitale wratten en ongeveer 10.000 personen bezoeken per jaar hun huisarts in verband met herpes genitalis”, stelt de organisatie. Dat zijn flinke cijfers. En, afgezien van een soa, zit je ook niet te wachten op ongewenste zwangerschap.

Theorie vs. Praktijk

Goed, ergens weet je dus wel dat je altijd condooms in huis moet hebben – zeker als je geen vaste relatie hebt of je partner geen anticonceptie gebruikt. In de praktijk is dat voor veel mensen toch wat lastiger. We zetten de grootste ergernissen voor je op rij.

  1. In een volle winkel om de condooms moeten vragen: Je gaat naar de drogist om condooms te kopen en moet er bij de kassa naar vragen. Awkward!
  2. Je koopt te weinig en zit vaak zonder: Door ergernis #1 ga je minder snel naar de winkel om condooms te kopen. Een direct gevolg is op het ‘moment suprême’ vaak zonder condooms zitten.
  3. Onduidelijk wat er te koop is in de winkel. Niet altijd wat je zoekt: Tegenwoordig lijken de verpakkingen erg op elkaar. Het merk herkennen is vaak geen probleem doordat de logo’s prominent op het doosje staan. Daar houd de herkenbaarheid echter vaak op en je moet vragen of de winkel het type condoom heeft dat je zoekt. Sommige gesprekken voer je liever niet…
  4. Extra informatie is in fysieke winkels nauwelijks te vinden: Als je allergieën hebt voor bepaalde bestanddelen en extra informatie nodig hebt, probeer je advies in te winnen bij een winkelmedewerker. Helaas is deze informatie schaars en vaak onvolledig.
  5. Als je condooms in de winkel koopt, betaal je vaak meer: Door de opkomst van het internet en webwinkels werd duidelijk dat condoomprijzen erg hoog zijn door de marges die drogisterijen hanteren. Je kunt dus aanzienlijk besparen door je condooms ergens anders te kopen.

Condoombutler in, ergernis out

We hebben goed nieuws: er is een manier om al je problemen omtrent bovenstaande ongemakken op te lossen. Enter Condoombutler.nl. Zie het als een tijdschriftabonnement, alleen nu krijg je in plaats van je favoriete tijdschrift de beste kwaliteit condooms toegestuurd. Zo word je elke maand voorzien van een fikse voorraad, waardoor je nooit meer zonder zit. Het type condooms en de hoeveelheid bepaal je helemaal zelf en kun je maandelijks aanpassen. Je zit nergens aan vast en kunt elke maand stoppen. Ideaal!

Bonus: wanneer je nu start ontvang je 1 maand helemaal gratis.

WINNEN!

Wil jij een jaar lang elke maand gratis topkwaliteit condooms thuisgestuurd krijgen? Stuur een email naar [email protected] met je naam en adresgegevens en like de FB pagina van Condoombutler om kans te maken op een jaar lang gratis condooms*. Winnaars ontvangen voor 19 januari 2018 een bericht van Condoombutler.nl

*Je ontvangt een jaar lang elke maand 20 van onze beste condooms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *