Ontdekken

Woede en jaloezie in de nieuwe Fifty Shades film

Dit jaar zullen vast en zeker veel stellen op Valentijnsdag een bezoekje brengen aan de bioscoop. Niet geheel toevallig komt een week voor de meest romantische dag van het jaar het tweede deel van de Fifty Shades trilogie uit. De kinky liefdespraktijken van Christian en Anastasia zullen dan weer helemaal terug zijn onder de veelbelovende titel Fifty Shades Darker.

Boze exen
Over het plot is nog niet veel meer te zeggen dan dat de trailer laat zien. Christian poogt de stukgelopen relatie met Anastasia weer nieuw leven in te blazen door toe te geven aan de voorwaarden die zij stelt. Er lijkt zowaar een ideaal romantisch plaatje te ontstaan, maar dan doemt het onheil op. De vrouwen waar Christian in het verleden mee omging, confronteren Anastasia met hun woede en jaloezie.

De hoofdrolspelers
Christian Grey wordt in de nieuwe Fifty Shades weer gespeeld door Jamie Dornan. “Christian is meer open in Darker”, vertelde Dornan aan Cosmopolitan. “Hij is meer bereid om zich aan te passen aan Anastasia zodat zij gelukkig kan zijn. Hij heeft dat voor haar over en daardoor maakt ze van Christian een beter persoon.” De rol van Anastasia Steele wordt opnieuw door Dakota Johnson ingevuld. Tegenover Vogue verklaarde Johnson dat de rol van Steele haar veel bewondering voor BDSM heeft opgeleverd. “Bondage kan heel mooi en stijlvol zijn. Maar wat ik het meest bewonder, is de moed van mensen die eerlijk zeggen dat ze van BDSM houden, omdat ze alleen daarvan klaar kunnen komen.” De Fifty Shades-ster heeft seksuele vrijheid sowieso hoog in het vaandel staan. Genieten van seks op de manier die bij je past, is voor Dakota heel natuurlijk en mooi. Over klaarkomen is ze dan ook heel duidelijk. “Het orgasme is toch gewoon Gods geschenk aan de mens?”

Fifty Shades Darker draait vanaf 9 februari in Pathé bioscopen door het hele land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *