Ze vond het fantastisch!

Marc en Ellen
Status: Relatie
Hoelang samen: 2 jaar
Eerder sextoys geprobeerd: ja, maar weinig ervaring
Aantal keren seks id week: 4-5 keer.

Fetish Fantasy Gold vibrerende cockring
Prijs: €18,95

Ik heb de cockring besteld voor mijzelf en mijn vriendin; ik kom gemakkelijk en soms te snel klaar.
Het leek me leuk om dit eens te beïnvloeden en te kijken of een cockring daarbij kon helpen. Zij wist van niks, en ik besloot dat dit een leuke verassing moest worden voor haar. We zouden voor een korte trip naar Griekenland gaan, en het leek me leuk dit mee te nemen en op vakantie te gebruiken. Normaal zijn we zo druk in ons dagelijks leven, dat het er wel eens bij inschiet om de tijd voor sex te maken en zijn we beiden blij dat het even een vluggertje was. Maar dat zou gaan veranderen.
Mijn vriendin heeft een hele gevoelige clitoris, ze vind het heerlijk om met een vibrator klaar te komen, de trilling werkt perfect. Ik wilde daarom een cockring waar een vibratie in zou zitten, zodat het plezier voor ons beiden zou opleveren. Van te voren moest ik natuurlijk wel zorgen dat mijn bestelling qua bezorging in mijn handen kwam en niet bij mijn vriendin, anders was de verassing al weg voordat we überhaupt op vakantie zouden gaan. Gelukkig ging dit goed door het duidelijke bestelschema op willie.nl en onze vakantie kon beginnen.

Gebruik
Eenmaal aangekomen in Griekenland had ik in een verloren moment de cockring uit de verpakking gehaald, en onder haar kussen verstopt. Toen we ‘savonds naar bed gingen tilde ze haar kussen op en zag de ring liggen. Ze was heel erg verbaasd, en dacht dat dit een welkomstcadeautje van het hotel was. ‘weer eens wat anders als chocolaatjes’ grapte ik nog. Maar ik heb haar uiteindelijk toch maar verteld dat ik het zelf had besteld en waarom; ze vond het fantastisch!
Al zoenend belandde we in bed, en nadat ik een erectie kreeg pakte ik wat glijmiddel op waterbasis (die ik gelukkig had meegenomen ) en schoof de ring om. Ze moest wel even giechelen en riep nog ‘je lijkt wel een beetje gevaarlijk zo met al die puntjes op dat ding’, ik kon niet ontkennen dat ik me even een Sint Bernardshond voelde, met zo’n ding om zijn nek, gelukkig verdween die gedachte snel. Ik merkte dat ik van het idee een cockring te gebruiken al echt geil werd, en mijn opwinding alleen maar toenam.
Er zitten 3 trilstanden op, waardoor het echt op een vibrator om mijn penis leek. Toen ik bij mijn vriendin naar binnen gleed kreunde ze. Ik had haar al eens eerder verwend met een vibrator, maar dit was nog beter, want nu kon ik er ook van genieten. Al vrijend merkte we dat we er veel meer mee bezig waren als anders, de intensiteit nam ook toe. Ik was heel erg gefocust op de ring, en de puntjes die erop zitten aan de binnenkant waren zeker in het begin stimulerend, maar naarmate de tijd vorderde werd dat toch gevoeliger. Mijn vriendin vond het heerlijk en na flink wat verschillende standjes merkte ik dat ze bijna zou gaan klaarkomen. Om haar te plagen probeerde ik nog even om me terug te trekken, maar dat was een no-go. Ze gaf echt te kennen dat ze de trilling wilde blijven voelen. Haar zo onder me te zien kronkelen van genot deed mij ook wat…. Onze vrijpartij duurde zeker langer dan “normaal” en samen kwamen wij spetterend klaar. Het afdoen voelde wel even anders dan ik verwacht had, en het was goed dat ik glijmiddel had gebruikt, anders was het niet prettig geweest.

Conclusie
Van te voren had ik verwacht dat mijn erectie veel harder en groter zou zijn, dat was niet echt het geval. Het duurde wel veel langer voor ik klaarkwam. En de trilstanden waren voor zowel mijn vriendin als mij echt een perfecte toevoeging. Hij voldeed aan de verwachting waar ik hem voor besteld had. Wel is glijmiddel een aanrader, omdat hij best stroef wordt met het afdoen na het klaarkomen.
Pluspunten: 3 trilstanden/apart ontwerp/ klaarkomen duurde echt langer/klein speeltje vergrootte voor ons beiden het genot aanzienlijk
Minpunten: binnenste punten van de ring naarmate de tijd vorderde licht irriterend/glijmiddel nodig (moet je wel weten van te voren)/

Ontwerp: 8
Gebruiksvriendelijkheid: 9
Funtionaliteit: 10
Prijs/kwaliteit: 10

Eindoordeel: 9+

1-ster-klein1-ster-klein1-ster-klein1-ster-kleinhalve-ster-klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *