Ontdekken

5 masturbatietips voor mannen om nog meer van soloseks te genieten

Regelmatig masturberen vermindert stress, zorgt voor meer geluk en draagt bij aan een gevarieerd seksleven. Maar variatie in zelfbevrediging is bij veel mannen ver te zoeken. Je weet immers wat werkt. Toch zijn deze 5 masturbatietips het waard om te proberen. Want: afwisseling houdt je scherp en is altijd spannender dan het standaard riedeltje. 

Tip 1: gebruik twee handen

We durven te gokken dat de overgrote meerderheid van de mannen masturbeert met één hand. Maar met twee handen kun je veel meer intensiteit creëren. Door de penis met beide handen vast te pakken, kun je krachtigere op- en neergaande bewegingen maken. Of beweeg je handen om en om van boven naar beneden voor een constante neerwaartse beweging. Gebruik hierbij wel een beetje glijmiddel.

Man met banaan ter illustratie

Tip 2: probeer verschillende posities

Veel mannen hebben niet alleen een standaard trucje als het gaat om zelfbevrediging, maar doen dat vaak ook in dezelfde houding. Never change a winning team, right? Wrong! Liggend op je buik of rug, zittend op je billen, hurken of knieën, staand… Een andere positie kan echt een andere dimensie geven aan de ervaring. Zelfs als je hetzelfde trucje als altijd gebruikt.

Mannentepel ter illustratie bij masturbatietips voor hem

Tip 3: Stimuleer de tepels

Als we seks hebben met een partner, zijn spelen en strelen meestal onderdeel van het hele ritueel. Waarom besteden we daar tijdens het soloseksen dan zo weinig aandacht aan?

Stimuleer bijvoorbeeld ook eens andere erogene zones, zoals je tepels. Die worden vaak over het hoofd gezien bij het masturberen. Zonde, want zeker als je opgewonden bent, zijn je tepels heel gevoelig. Streel, knijp of trek er eens aan en kijk wat het met je doet. Of gebruik tepelklemmen, zodat je je handen vrij hebt voor tip 1.

Tip 4: gebruik speeltjes

Een open deur om speeltjes te tippen? Misschien. Zonde om het daarom niet te doen? Zeker! Want kan jouw hand vibreren? Of zuigen? Precies. Heeft jouw hand ribbels en nopjes voor extra sensatie? En hoe makkelijk kun je bij je p-spot terwijl je jezelf aftrekt? …

Een speeltje kan dus een leuke aanvulling zijn. Denk aan cockringen, masturbators en anaaltoys. Die zijn allemaal op hun eigen manier het proberen waard.

Nieuw in de wereld van speeltjes? De Fleshlight is een van de populairste sekstoys voor mannen. Dit is een masturbator in de vorm van een vagina/vulva. Of maak kennis met zowel een (vibrerende) cockring als masturbator met dit Orgasmix Stimulator Voordeelpakket. 

We willen niet zeggen dat een explosief orgasme gegarandeerd is – daarvoor verschillen smaken teveel – maar zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd.

Bekijk hieronder een review video van mannen die een Fleshlight hebben getest:

Tip 5: experimenteer met koude handen

Niet meteen ineenkrimpen bij dit idee! Temperature play kan superopwindend zijn. Gebruik een ijsklontje om je handen koud te maken voordat je begint met masturberen. De kou zorgt voor extra sensatie. Zowel tijdens het masturberen als tijdens het orgasme.

Nog meer inspiratie voor masturbatievariatie? Verleg de focus eens van de penis naar die andere P-spot: de prostaat! Hier vind je tips voor de lekkerste p-spotstimulatie. 

Article written by Donna van der Kolk

Specialiseerde zich als redacteur per ongeluk in liefde en seks. Wordt blij van pornstars en sex on the beach (de cocktails, for the record) en minder blij van hoeveel essentiële informatie over lichaam en genot niet algemeen bekend is. Schrijft, praat en adviseert er daarom graag over. Is daarnaast allergisch voor verkooppraatjes en katten, maar is nu marketeer met twee katers (drie na een vrijmibo).

This Post Has 2 Comments

  1. Eva Reply

    De tips van Willie.nl zijn altijd leuk. Van de masturbatietips voor mannen is de tip met koude handen een aanrader. Kan de partner natuurlijk ook doen!
    Ik heb nog nooit man zó verbaasd zien kijken! Hoe kom je nu weer op dát idee dan? Tsja….
    Afwisselen met warm en koud kan ook: eerst een warme drank en dan even een ijsblokje in je mond.

  2. Ger Reply

    wat ook heerlijk is voordat je gaat masturberen, is om onder de douche de juiste douchesproei positie te kiezen en dan die heerlijke waterstraal onder je ballen te laten stromen. bij de meeste douche sproeiers tegenwoordig kun je wel 4 of 6 posities kiezen, er is altijd wel 1 positie bij die erg stimuleert. Vaak in hotels hebben die ook prima douche sproeiers, als je de juiste kiest is het oh zo lekker als voorafje…. ik krijg er geen genoeg van….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *